KAKO ZAPOČETI RAZGOVOR S NEPOZNATOM DJEVOJKOM? – Ljubavni Spoj

Svaki muškarac je bio u istoj poziciji u nekom trenutku svog života: On vidi atraktivnu djevojku i želi uspostaviti razgovor, ali ne može jer ima strah od odbijanja ili ga hvata nervoza.  Što je ljepša djevojka, teže je. Ipak, za mnoge muškarce,  razgovor sa djevojkom koju ne zna može biti jako loše i stresno iskustvo. To ne mora biti slučaj ako slijedite pravila ispod.

Pristupite djevojci bez straha od odbijanja. Ako ste već odbijeni od strane nekih djevojaka, još uvijek postoje drugi potencijaln susreti i veze. Odbijanje ne znači kraj vašeg života, ali usredotočiti se na strah od odbijanja može ograničiti vaše samopouzdanje Ne bojte se odbijanja – prihvatite mogućnost prihvaćanja bilo kojeg rezultata.

Pokažite povjerenje. Kad hodate i razgovarate sa djevojkom, budite puni samopuzdanja i zračite povjerenjem.  Razgovarajte bez mrmljanja i mumljanja, bez obzira koliko ste nervozni, gledajte ju direktno u oči dok razgovarate.  Povjerenje pokazuje da ste sigurni u sebe, ali također šalje poruku da ste sigurni da ste zainteresirani za djevojku kojoj se približavate.

Nasmijte je. Ako to učinite, vjerovatno ćete napraviti čudo. Mnoge žene lude za muškarcima koji ih čine sretnim kroz zabavu i smijeh. Naučite integrirati svoj humor u tok razgovora izražavajući smiješne primjedbe o onome što kaže i duhovitim komentarima o svojoj okolini.

Dajte joj originalni kompliment. Budite kreativan. Nakon što ste joj ispričali nešto smiješno, a ona se nasmijala, pruža vam se savršena prilika da joj kažete kako ima lijep osmijeh i kako se slatko smije. To će biti kompliment koji neće biti hvalospjev o njoj. Uspoređivanje djevojke s velikom ljepotom može biti glupavo, tako da ne želite reći djevojci da izgleda kao neka slavna osoba ako misli da slavna osoba nije atraktivna.
Djelujte kao džentlmen. Žene vole muškarce koji imaju bonton i lijepe manire. Prostupite joj s poštovanjem, ponudite joj da vas uzme pod ruku, otvorite joj vrata od automobila, pridržite jaknu kad ju oblači – učinite sve da se osjeća kao princeza. 

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO PRVI PUT RAZGOVARATI SA PRELIJEPIM DJEVOJKE?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up