KAKO ZAVESTI POZNANICU? – Ljubavni Spoj

Kao prijatelji vjerojatno ste preživjeli mnoge životne probleme i oluje poput gubitka posla,  veze , probleme sa kolegama itd. Također ste proveli mnogo vremena skupa i radili mnoge stvari u kojima ste oboje uživali. Emotivne iskrice , jednostavno, lako se formiraju između prijatelja jer su međusobno zadovoljni i srećni.

Međutim, u nekim trenutcima platonski osjećaji se vrlo lako mogu pretvoriti u fizičku atrakciju. Obično se prva želja ”za nečim više” javi kod muškog prijatelja jer žene na prijateljstvo i ljubav gledaju kao na dva totalno različita pojma i ne vezuju ih kao što to muškarci vrlo često rade.  Naravno da postoje slučajevi gdje žena poželi to ”nešto više”, ali vrlo često završi tragično i sa kajanjem.

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći pretvoriti svoje prijateljstvo u nešto više. Sljedeći savjeti isključivo su vezani za muškarce.

Flertujte s njom. Šapnite  joj nešto na uho. Nagnite se naprijed i dodirnite joj ruku ili prste .Koristite kontakt očima. Držite pogled na nekoliko sekundi i zatim polako skrenite pogled. Ponovno je pogledajte u oči. Nemojte baš buljiti, jer to će izgledati smiješno. Osmijehnite se kad ona govori. Kad izađete sa društvom, dopustite joj da vas pogleda tijekom večeri. 
Slušajte svaku riječ koju kaže.  Postavite joj pitanja o njoj.  Pitajte o stvarima koje ne znate o njoj tj. šta ona voli, da li je gledala kakav dobar film ili pročitala zanimljivu knjigu. Dajte joj iskrene pohvale za izgled i odjevanje. Pokušajte biti što specifičniji. Ako vidi da uživate u njenom društvu , biće sretna i sigurna te će htjeti provesti što više vremena sa vama.  

Promijenite okolinu u kojoj se družite inače. Pokušajte otići u romantični restoran umjesto uobičajenog puba u kojem sjedite. Ostanite uz nju kad  izađete sa grupom prijatelja.

Pročitajte i ovo :  ZNAKOVI AROGANTOG MUŠKARCA

Potražite znakove da joj se sviđate više od prijatelja. Neki znakovi uključuju sjedenje ili stajanje bliže vama, dugotrajan pogled, i koketno ponašanje. Kada vidite da ima interesa, prijeđite na sljedeće korake.

Razgovarajte o tome što ona misli o ideji da između prijatelja može biti nešto više. Pratite njene reakcije. Možda je najbolje da je postepeno pitate. Budite spremni na to da će odbiti vaš prijedlog jer ne želi izgubiti prijateljstvo sa vama.

Recite joj da uživate u druženju s njom i da biste joj se svidjeti kao muškarac ako vam pruži šansu. Obavijestite je da ste zainteresirani za sastanke na ozbiljnoj i intimnoj razini. Pitajte je za sastanak ako prizna da gaji osjećaje za vas.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up