KAKO ZAVESTI MNOGO MLAĐU OD SEBE? – Ljubavni Spoj

Šestogodišnja razlika između muškarca i žene u srednjoj životnoj dobi ne znači nista, ali je ona mnogo velika za na primjeru dvadesetčetverogodišnje djevojke i tridesetogodišnjaka.  To također ne znači da je stariji muškarac mnogo zreliji ili svjetovniji i mudriji.  Stariji muškarac obično ima prednost nad mlađim muškarcem u smislu iskustva i vjerojatno je mnogo naučio iz prijašnjih pogrešaka o tome kako veza i funkcioniše.

Flert sa mlađom ženskom ne mora biti stresno iskustvo .

Učinite najbolje što znate s obzirom na mudrost i iskustvo koje imate. Muškarci su često pretjerano svjesni velike razlike u dobi između sebe i djevojke. Pogrešno ponašanje će je natjerati da se udaljji od vas.

 

Budite suptilan o koketiranju s mlađom djevojkom

Ako je koketiranje vrlo očito, onda stariji čovjek može postati komična figura. Kontakt s očima je vrlo važan u pogledu uzajamne privlačnosti, osobito kod zaštitničkog pogleda. Nemojte buljiti, jer to obično ima negativan učinak.

Koristite laskanje, ali opet na suptilan način

Pretjerani komentari i komplimenti će biti previše ”vještački”. To žene ne vole. Recite joj da lijepo izgleda i da je taj miris fantastičan. Ne pretjerujte sa laskanjem.

Pitajte ju o njoj i njenom životu

Pitajte ju o glazbi, filmovima i televizijskim emisijama koje joj se sviđaju i budite oduševljeni kad spominje nešto što se vama sviđa. Nemojte pokazivati da volite nešto previše ako vam se to baš i ne sviđa jer će ona početi detaljno razmišljati i pitati za vaše mišljenje, a onda će shvatiti da glumite. 

Ako sama sjedi

Možda jeste zreli, ali ne mora značiti da ste neodoljivi svakoj mladoj djevojci. Nemojte joj slati piće da biste stupili u razgovor sa njom. Možda sjedi sama jer tako voli, a možda nekoga i čeka. Ako sjedi sama, ne mora značiti da je usamljena. Možda vas uopće ne primjećuje.

Pročitajte i ovo :  KAKO PREKINUTI BRAK

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up