Muž je našao drugu,treba mi utjeha:Sabina(43)traži utjehu – Ljubavni Spoj

interesi:

Mislim da sa svakom godinom imam sve više interesa. Ali postoje stvari koje ostaju nepromjenjive. Obožavam tenis i dizajn i zaljubljena sam u modu. Volim putovati, učiti nove stvari, čitati i komunicirati s prijateljima i novim ljudima.

Lični -Opis:

Uvijek gledam sa svijetle strane i svugdje vidim pozitivne aspekte. Nastojim biti fer, iskren i entuzijastičan. Rekao bih da se ne znam svađati, jer radije rješavam bilo koji problem na diplomatski način. Otvoren sam za odnose, mlad i unutar i izvana, imam svoje snove i planove, tako da sam siguran da ću uspjeti pronaći svog partnera.

Diana traži:

Želim čovjeka s kojim ćemo uvijek imati zajedničke teme, zajedničke interese i iste poglede na našu budućnost. Nisam savršena, tako da ni meni ne treba savršen izgled i karakter. Bio bi to bonus kada bi moj voljeni muškarac imao smisla za humor i pozitivan pogled na život.

Da biste bili sigurni sa kim se upoznajete i želite vidjeti, mi Vam savjetujemo da dobro povedete računa sa kim stupaste u bilo kakav odnos.

Za upoznavanje i pronalazak prave osobe za sebe, ako želite, možete slijediti smjernice ispod.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.
AUTOR
Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: vezeipartnerikontakt@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Pročitajte i ovo :  ZORANA(38)"RAZVEDENA SAM I ZELIM PRONACI LJUBAV DODAJTE ME NA FACEBOOK"

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Ukoliko želite možete ostaviti i svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu!

Facebook Komentari


One comment:

  1. Cvijetin Stevanovic

    2. svibnja 2020. at 11:35

    Javi se evo ti moj broj 066 096 184

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up