Prednosti samačkog života – Ljubavni Spoj

Ponekad se može osjećati kao da su svi u vezi. Onda si ti. Kada izađete, vaša ljubavnica ima središnju pozornicu kao predmet tračanja. Sretan si, ali hrabrosti od prijatelja i obitelji počinje nositi i sad tražite nešto ozbiljno. Ako ste vi to, onda je vrijeme zaustaviti i ponovno procijeniti zašto vas zanima veza. Ako želiš počinjeni odnos, onda idi za to, ali zasigurno nema ni sram u tome da bude sam.

Ako osjećate pritisak prijatelja i obitelji da se spoje, evo nekih podsjetnika zašto bi biti jedini najbolji način da budete.

1. Imat ćete više vremena za svoje prijatelje.
Sjećaš li se onih prijatelja koje ste imali kad niste bili u vezi? Da, ti ljudi. Pa, još uvijek su u blizini i čekaju vas da se vratite otvorenim rukama. Naša kultura ima tendenciju da cijenimo prijateljstvo koje je daleko manje od romantike, no pojedinačno tamo znamo da su prijatelji naši sidri. Kada niste počinjeni, to znači više vremena za one koje volite platonski.

2. Imat ćete više vremena za sebe.
Vidite li trend još? Imajući posvećen partner traži vremena. Kada ste singl, odgovorni ste samo za vas. Želite li se snalaziti na seriji Netflix? Počasti se. Kako o uzimanju klase puhanja stakla? Budi moj gost. Ne morate tražiti dopuštenje da se odvojite od odnosa, jer vaš jedini odnos je sa sobom.

3. Svrbeći se na jet set? Nema problema.
Kada ste u ozbiljnom odnosu, izlete u trgovinu namjeravaju promišljati i planirati. Koordiniranje dvotjednog europskog bijega postaje noćna mora. Oslikavanje vremena za rad, raspoređivanje, spašavanje i putovanje interesa može biti sasvim bijesan s predanim partnerom. Kad ste pojedinačni, ako dobijete putnu pogrešku, kupite kartu, pakirajte torbu, a vi ste isključeni. To je jednostavno. (Pa, prvo se prijavite na posao.)

Pročitajte i ovo :  This is a link to our website

4. Jedini odnos za održavanje je onaj sa sobom.
To bi trebalo ići bez rekavši da je u odlučan odnos između vas i vaš partner su odgovorni za svoj uspjeh. To znači da morate obavljati održavanje i provjeravati jedni s drugima da biste je zadržali u obliku vrha. Ako ste sretno počinili, nadam se da ne razmišljate o tome. No, budući da je jedan znači, to uopće ne morate uzeti u obzir. To je puno slobodnog headspacea. Ne troši sve na jednom mjestu.

5. Vi ste jedinstveni, sada se miješaju.
Ovo je dio biti samac koji nesretni parovi gube spavanje, a to je tvoje bez ikakvih dodatnih troškova. Možete dati što više ljudi koliko god želite, kad god želite. Nijedna dozvola ne zahtijeva niti je potrebno paziti na osjećaje ozlijeđene. Ne želite nikoga dati? Nema problema. ako se upustite u romantiku (ili ne), potpuno je na vama.

6. Velike odluke o životu su samo vaš izbor.
U životu se pojavljuju stvari. Zapošljavanje, kupnja automobila ili stvaranje poteza su sve velike odluke o životu. U odnosima, ove odluke su sve zvučne pozadine od pozadinske buke što vaš izbor će učiniti za vaš odnos. Trebate uzeti u obzir osjećaje vašeg partnera na svakom koraku. To je dio posla. Kada ste pojedinačni, vi ste jedini koji treba voditi računa o bilo kojoj od tih odluka. To ne znači da ne možete dobiti savjete od drugih ljudi, samo što ne morate.

7. Saznajte kako uživati ​​u vlastitoj tvrtki.
Ako je sam vas nauči, to je kako uživati ​​u vlastitoj tvrtki. Biti samac nije loša stvar. Ako ne možete uživati ​​u svom samom vremenu, možda ćete morati raditi na nekim dubljim pitanjima koja se najbolje rješavaju kada ste pojedinačni. Vi ste jedina osoba s kojom ćete ostati cijeli život, a važno je naučiti biti u miru sa svojom tvrtkom.

Pročitajte i ovo :  6 znakova da se vaš online SAGOVORNIK LAŽE

8. Pojedite što god želite, kad god želite.
U redu, ovo nije besplatan prijelaz da se pustite, ali to znači da možete jesti bez razmatranja prehrambenih ograničenja vašeg partnera. Nema više ide natrag i naprijed pokušavajući shvatiti koji restoran vas oboje želite jesti na. Jeste li raspoloženi za kineski ili talijanski? Kako o oboje? Ako želite, možete jesti maslac od kikirikija i sendvič za žele. Nema sudske odluke na putu.

9. Spremite taj novac za kišni dan.
Nijedan partner ne znači skupe noći ili darove i definitivno nema vjenčanja. To znači uštedjeti mnogo novca. Odmorite se, idite s prijateljima ili ga stavite na račun za mirovinu. Što god učinio, novac vam je dobro potrošen.

Može se usamljen biti samac i teško je nositi se s pritiscima koje ste dobili od obitelji i prijatelja. Dodajte pritisak koji osjećate iz kulture koja vam daje veliku vrijednost u pronalaženju ljubavi vašeg života i to može biti jako teško. Bez obzira na način na koji definirate ljubav, to će doći. To je samo pitanje vremena. Život je o putovanju i biti dio toga, pa budite u miru s njom. Možda će vam se svidjeti vaše jedno vrijeme, i to je dobar način da budete.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up