OVAKO ĆEŠ PRIVUĆI ŽENE – Ljubavni Spoj

Kao muškarac, vjerojatno si doživio unutarnji konflikt kada se radi o privlačenju ženaŽeliš da ženama budeš atraktivan, ali da u tebi vide i druge kvalitete i da te vole zbog tebe? Možeš privući ženske vrlo lako bez trunke žrtvovanja svoje osobnosti, stila i vrijednosti.

Postoji nekoliko stvari koje možeš učiniti da bi privukao ženske. 

Dobra higijena

Dobra higijena je jedan od najvažnijih elemenata za  privlačenje žena. Održavajući kosu čistom i stiliziranom, noktima urednim, biti čist i njegovan jedan je od osnovnih načina za privući ženski rod. Koristi kolonsjku vodu poslije brijanja, svoj omiljeni parfem i obavezno dezodorans nakon tuširanja, oblači čistu garderobu na sastancima itd. Žene osjete svaki miris i za svaku fleku nađu zamjerke.

Povjerenje

Povjerenje je osobina koja žene itekako privlači. Kad izgledaš kao osoba od povjerejna, to će vas učiniti privlačnijim. Odiši samopouzdanjem , gledaj je direktno u oči kad pričate sa njom i pokreni razgovor ako ona šuti.  Izbjegavaj biti arogantan i zatvoren kad razgovaraš sa ženom.

Našali se

Kao i samopouzdanje, humor je osobina ličnosti koja mnoge žene prirodno privlači. To ne znači da moraš biti komičar ili forsirati prisilni humor ako to nije prikladno. Ako nađeš  pravu priliku, ispričaj neki vic koji je kratak , a zanimljiv. Ne forsiraj vic za vicom jer je to pretjerivanje.

Budi društven

Žene imaju veću vjerojatnost primijetiti društvenog čovjeka i odlaze od muškarca kojeg smatraju introvertiranim i sramežljivim. Kad izađeš u klubove ili društvene skupove, pokušaj razgovarati s različitim skupinama ljudi. Ako si naravno sramežljiv, započni odlazak s grupom svojih prijatelja. Ako te djevojke vide kako se družiš s njima, one će imati priliku vidjeti tvoju društvenu stranu bez da moraš ići razgovarati s strancima ako to baš nije što ti prija.

Pročitajte i ovo :  Kako da znate da li je muškarac lud za vama? Pratite ove KORAKE i saznajte

Slušaj

Kada razgovaraš sa ženom, upotrijebi svoju najbolju vještinu slušanja. Izbjegavaj prekidanje ili zapovijedanje razgovora i praćenje kontakta s očima kako bi joj pokazao da si zainteresiran za ono što ona ima za reći. Postavljaj vodeća pitanja kako biste nastavili razgovor i pokazi joj da je želiš bolje upoznati.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up