OVO SU NAJBOLJE BESPLATNE STRANICE ZA UPOZNAVANJE – Ljubavni Spoj

 

Besplatni stranice za upoznavanje žena i djevojaka.

Online dating usluge gotovo su stare koliko i sam Internet. Ove web stranice omogućuju korisnicima stvaranje profila, upload fotografija i mjesta, istraživanje interesa i idealnih kvaliteta među korisnicima.  Iako mnoge web stranice nude besplatnu registraciju i stvaranje profila, te web stranice mogu naplatiti naknadu za korisnike da komuniciraju sa drugim članovima.

U nastavku teksta pročitajte koje dating stranice pružaju članovima besplatne profile i besplatne načine kontaktiranja drugih osoba na web mjestu.

Besplatne web stranice za upoznavanje mogu pomoći u pronalaženju osoba kojima se poklapaju interesi,  načini života,  glazbeni ukusi itd..

OKCupid

Ovo je jedna od najstarijih stranica za upoznavanje i pronalazak partnera. Njena prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama dok se za napredne opcije, da saznate kome se sviđate, mora doplatiti. Ova dating stranica posjeduje i mobilnu aplikaciju.

Plenty Of Fish

 Ova dating stranica postoji od 2003 godine. Ova web stranica je od tada postala jedna od najvećih “freemium” dating web stranica. Nudi svojim korisnicima stvaranje profila, prijenos slika i sredstva za kontakt članova putem e-pošte ili instant poruka i više načina za primanje ažuriranja o potencijalnim susretima. Web stranica također nudi savjete za sastanke i privlačenje drugih članova, kao i alate za razumijevanje vlastitih odraslih navika i osobina, uključujući i “Priručnik za stil života”.

Tinder

Ova stranica je pretežno namjenjena za zabavu. Procijeniti osobu da li je vrijedna na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči jadno, ali od vas upravo to očekuje ova dating stranica.  Tinder će na osnovu vaše lokacije ustanoviti koje su vam osobe najbliže, a na vama je da pomjerate fotografije lijevo ili desno u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne.  Ukoliko osoba koja vam se svijdela odgovori potvrdno, dopisivanje može započeti.

Pročitajte i ovo :  KAKO KORISTITI ONLINE DEJTING STRANICE?

Hinge

Možda je ovo jedna od sigurnijih mreža za upoznavanje na kojoj korisnici većinom traže i ostvaruju prave veze.  Traži od vas da budete oprezniji u svom ponašanju jer vam “predstavlja” osobe koje su u mreži sa vašim zajedničkim Facebook prijateljima.

Single Six

Nudi besplatne dating usluge  među kojima su stvaranje profila, učitavanje fotografija, mogućnost pretraživanja članova i ostvarenja kontakata sa njima. Većina članova  živi u zemljama engleskog govornog područja, s većinom članova koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama i Australiji. Ova web stranica također uključuje i knjižnicu savjeta za upoznavanje i članke savjeta, koje korisnici mogu besplatno pročitati.

Bumble

Ovo je dating stranica koja ima svoju aplikaciju i u kojoj glavnu riječ vode žene.  Korisnici pregledaju profile, ali samo žena može prva započeti razgovor nakon 24 sata ako se sviđa drugom korisniku.  Ukoliko ne dođe do razmjene poruka u 24 sata, ta veza puca zauvijek.

Tastebuds.fm

Tastebuds.fm će se svidjeti onima koji misle o glazbeno orijentiranim romantičarima i predstavlja najbolji način da pronađete partnera koji ima isti ukus kao vi. Proces stvaranja profila ove web stranice traži od korisnika da unesu svoje glazbene ukuse; korisnici mogu potom tražiti potencijalne partnere koji dijele svoje glazbene želje.

Lepotica i zvijer

Srbijanska dating stranica za upoznavanje djevojaka. Na stranicu se je moguće prijaviti potpuno anonimno i diskretno. Pored toga što imate mogućnost ”muvanja”, ova stranica vam daje savjete za upoznavanje na svom privatnom blogu

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up