Prava osoba, Pogrešno vrijeme: Mit protiv stvarnosti – Ljubavni Spoj

Koliko često smo čuli da je smrti veze zbog lošeg vremena? Susrećemo osobu naših snova, a potom se prebacuju diljem zemlje u priliku za posao. Stvaramo snažnu vezu s nekim, ali već su povezani. Imamo obećavajući odnos, ali brzo završava jer druga osoba ne može odmah počiniti.

Nakon ove vrste završetka mislimo na sebe: “Da smo se samo susreli dvije godine kasnije ili prije, ili vjerojatno bilo koji drugi put u povijesti, ali sada. Radit ćemo. “

Ali pričekajte trenutak … Ako su dvije osobe međusobno namijenjene, ne znači li to da vrijeme nije važno? Zar istinska ljubav ne prevladava tijekom određenog vremena ili okolnosti? Ako su dvije osobe istinski dobre jedna za drugu, jesmo li zaista krivi neko vrijeme, zapravo kalendar, da stojimo na putu?

Mnogo je legitimnih razloga da odnos ne radi. Ali možda loš tim nije jedan od njih.

Razmotrimo nekoliko stvari o mitu “pravoj osobi, pogrešnom vremenu” kako bismo saznali što se stvarno događa s tim odnosima.

Emocionalna dostupnost
Pojedine okolnosti mogu učiniti da je netko manje emocionalno dostupan u odlučanoj vezi. Na primjer, smrt u obitelji, gubitak posla ili prolaz kroz razvod traži puno vremena i emocionalne širine pojasa od nekoga, što ne ostavlja puno prostora za nekoga novog. Međutim, ako čekate da se sve magično spusti na mjesto u vašem životu, kako bi vam se dopustio da se zaljubite, mogli biste zauvijek čekati.

Istina je da je život ispunjen bujama i strujama. Nikada ne znate kada će vam život pogoditi s krizom. To ne znači da se trebate zaustaviti od pada za nekoga. Zapravo, ponekad ta osoba hoda u vaš život kako bi vam pomogla da dođete na drugu stranu svega s čime se bavite. Na vama je odlučiti hoćete li bacati oprez na vjetar i prihvatiti ljubav ili se sakriti od njega.

Ako smatrate da nemate ono što je potrebno za održavanje veze, nazovite špagatu i krivite svoju emocionalnu nedostupnost, ali ne krivite vrijeme.

Strah
Ako ste navikli biti samci ili se upoznate s određenom vrstom osobe, možete upotrijebiti vrijeme kao izgovor za neizvršavanje veze. Može se reći da ste mu dali najbolji mogući pucanj, uživali ste u sebi, ali “vrijeme nije bilo u redu”. Kada je stvar vremenskog okvira skriva pravi razlog za stvari koje se ne rade.

Može li se da vas netko od vas traži da rasti na više nego što ste navikli? Jeste li bili neugodno jer vas je izazvao vaš novi partner i tvrdoglavo ste se odbili dati? Važno je obratiti pažnju na to kada i zašto se koristi vremenski opravdanje. Na primjer, upotrebljavate li je kad stvari postanu previše intimne? Ako je tako, onda se možete zapitati je li vaš strah od intimnosti odvraćao odnos, a ne vrijeme.

Pogrešna osoba
Ako upoznate pravu osobu, to je uvijek pravi trenutak. Razdoblje. Dakle, ako krivite vrijeme, onda ste vjerojatno upravo upoznali krivu osobu za vas. Prava osoba čini da želite odbaciti svoje tvrdozne planove kako bi napravili nove kako biste mogli izgraditi novi život zajedno. Ne oklijevajte se kretati naprijed kad upoznate pravu osobu jer znate želite li biti s njima ili ne.

Udaljenost nije bitna jer vjerujete da će vaše partnerstvo podržati bilo koji broj milja jer je to pravi. To ne znači da netko mora premjestiti planine za nekog drugog – to je veliko pitanje. Ideja o ljubavi koja osvaja sve je glavni naglasak staviti na bilo koji odnos.

Međutim, kada ste s pravom osobom, postoji određeno znanje da je sve u redu. Samo ćeš to raditi. To ne znači da neće biti poteškoća, ali imate ljubav i poštovanje koje trebate kretati kroz njih, bilo da je to novi posao, potez ili bilo koji drugi životni prijelaz. U osnovi, vrijeme ne postoji kada ste s pravom osobom. Bit ćete s njima bez obzira na sve.

Loš trenutak obično pokriva emocionalnu nedostupnost, strah i nekompatibilnost, jer stvarno znači da jedan od vas ili oboje od vas odabire da ne ulažete svoje vrijeme u odnos. Kada kažemo “pravu osobu, pogrešno vrijeme”, ono što stvarno mislimo jest da smo za njih pogrešna osoba.

Prava osoba uvijek je na vrijeme. S pravom osobom, imate cijelo vrijeme na svijetu.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Prednosti samačkog života

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up