PRAVILA ZA UPOZNAVANJE ŽENA I DJEVOJAKA NA INTERNETU – Ljubavni Spoj
PRAVILA ZA UPOZNAVANJE ŽENA I DJEVOJAKA NA INTERNETU

PRAVILA ZA UPOZNAVANJE ŽENA I DJEVOJAKA NA INTERNETU

Ispunite profil i odgovorite na sva pitanja potpuno iskreno. Ako se iskreno prikažete, veća je vjerojatnost da ćete ispuniti kompatibilno podudaranje sa nekom osobom. Nemojte lagati o stvarima kao što su karijera, dob, izgled ili bračni status.

Budite iskreni i realini o vrsti osobe koju biste željeli upoznati. Ako vam neka uvjerenja ili interesi budu važni, zabilježite one u vašem profilu. Budite optimistični i pozitivni. Neka se vaša osobnost odražava u vašem objavljivanju.

Uključite fotografije. Fotografije trebaju biti ažurne i točno odražavati vas i vašu osobnost. Ne objavljujte fotografiju koju ste snimili prije više od devet mjeseci. Osim ako ste glamurozna djevojka ili muškarac, nemojte postavljati samo fotografije sebe u punoj šminci i večernjim haljinama ili kombinacijama. Ako mrzite sportove na otvorenom, nemojte uključivati ​​fotografiju na skijama.

PRAVILA ZA UPOZNAVANJE ŽENA I DJEVOJAKA

Budite strpljivi dok tražite susrete.Ljudi se svakodnevno pridruže uslugama online upoznavanja. Pokrenite komunikaciju s više osoba. Objavljujte na web stranicama da želite upoznati nekoga. Dajte šansu nekome da vas upozna.

Ne zaboravite da se bavite ljudima, a ne samo fotografijom ili riječima na zaslonu. Budite pošteni i iskreni. Ako vas neka djevojka ne zanima, obavijestite je. Nemojte samo nestajati ako smatrate da osoba nije dobra prilika za vas. Budite pristojni. Nemojte upotrebljavati sramotne riječi ili započeti argumente zašto vam neko ne odgovara.

Nemojte biti zainteresovani samo online spoj.  Nakon što je uspostavljen odnos i formiran interes, planirajte se sresti sa tom osobom licem u lice.

PRAVILA ZA UPOZNAVANJE ŽENA I DJEVOJAKA NA INTERNETU

Koristite zdrav razum i budite sigurni. Virtualni svijet može biti utočište za nepoštene ljude. Upoznajte svoju priliku na mreži prije nego što se planirate osobno sastati sa njom.Razgovarajte prethodno na telefon. Navedite svoj broj mobitela, a ne kućni broj. Kada planirate prvi sastanak, neka znaju prijatelji kamo idete. Upoznajte se na javnom mjestu. Pružite svoj vlastiti prijevoz.

Pročitajte i ovo :  KOLIKO JE SIGURNO UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA

Najvažnije, zabavite se. Online dating je sjajna prilika za susret s kompatibilnim ljudima sa kojima se nadamo započeti dobar i kvalitetan odnos.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up