Razvedena trazi vezu bez obaveza – Ljubavni Spoj

interesi:

Ja sam vrlo pozitivna osoba i volim koristiti vrijeme profitabilno. Zbog svoga rada nemam puno slobodnog vremena, ali ako se pojavi pokušavam ga provesti sa svojim bliskim ljudima … Idemo u kino, smijamo se, hodamo i zabavljamo se zajedno. Volim čitati, upoznati nove ljude i putovati.

Self-Opis:

Ja sam ljubazna i odgovorna dama, lako mogu naći zajednički jezik s ljudima, i uvijek ću naći predmet o kojem ću govoriti. Uostalom, postoji toliko mnogo zanimljivih stvari i toliko različitih ljudi na svijetu. Volim psihologiju i pokušavam se razvijati i držati korak s vremenom. Volim se smijati jer smijeh produžava naš život.

Elena traži:

Tražim jednostavnog, zabavnog i zanimljivog čovjeka s kojim mogu živjeti cijeli svoj život. Trebam samo jednu osobu blisku srcu, kojoj mogu vjerovati. Ja ću dati svoj cijeli svijet svakome tko će osvojiti moje srce!

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  ELMA(35)"ŽELIM PRONAĆI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA"

One comment:

  1. viktor

    9. svibnja 2019. at 11:39

    sve je to ljepo.ja imam63godine.tražim primjerene godine za mene,jest hoču komunikativnu ,simpatičnu.nije važno odakle,koje vjere.žensku osobu koja zna što želi u životu.vitku ljepu simpatičnu .do visine 164cm.godine64.

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up