Savjet za vaš profil za online dating: Ostanite pozitivni! – Ljubavni Spoj

Mnogi od nas imaju negativne prijatelje koji se možda čak i prepoznaju kao pesimisti ili se ponose činjenicom da gledaju na svijet i da su iskreni zbog činjenice da to nije uvijek lijepo. Volimo te prijatelje, njihov pesimizam dio je njihovog šarma i velikog dijela onoga tko su oni.

Ovaj članak nije za njih.

Ti bi ljudi trebali biti negativni na svom online dating profilu, jer će osoba koju susreću morati cijeniti svoj pesimizam koliko i njihovi prijatelji. Za nas ostale, one od nas koji se ne prepoznaju na taj način, dobro je provjeriti naše profilove za profiliranje za negativnost. Zato što ćete se iznenaditi koliko često nešto što napišete može doći kao negativno i koliko može naštetiti vašoj sposobnosti da privučete tip osobe koju tražite.

Spremni za provjeru negativnosti? Evo dvije brze stvari koje treba paziti:

Usredotočite se na ono što želite, a ne na ono što ne želite
Ponekad kada vam se traži da opišete ono što tražite drugu osobu, prva stvar koja dolazi na pamet jest ono što ne tražite. Pogotovo ako ste upravo izašli iz veze koja nije uspjela. Ali rekavši ono što ne želite, možda ćete odbaciti ljude za koje bi vas stvarno zainteresirali.

Razmislite o tome: Ako stavite “Nema drame molim!” U svom profilu, ne zvuči dobro, malo dramatično? Ako tražite odnos bez drame, bi li to bila osoba koju biste poslali? Vjerojatno ne. Ali možeš poručiti nekome tko je rekao: “Ja sam pozitivna, polagana osoba, tražeći nekoga tko je isti.”

Srećom, ova vrsta negativnosti je lako locirati i lako se popraviti. Samo pogledajte profil i prepoznajte mjesta na kojima razgovarate o stvarima koje ne želite ili ne volite u drugoj osobi. Zatim ga zamijenite da se usredotočite na ono što želite umjesto toga.

Pročitajte i ovo :  6 znakova da se vaš online SAGOVORNIK LAŽE

Dating može biti teško, ali ne govorite o tome u svojem profilu
Znamo. Online dating, i sve dating, može biti grubo i postaje frustrirajuće. To je primamljivo staviti nešto o tome u svoj profil, ali usredotočujući se na to koliko je teško bilo što može dati pogrešan dojam.

Odmaknite od spomena da vam se ne sviđa online dating, da niste imali sreće prije ili da ste bolesni od igranja igara. Drugi se mogu osjećati na isti način, ali to nije najbolji prvi dojam. Umjesto toga, razgovarajte o stvarima koje ste veseli i što se nadate iskoristiti.

Datiranje i život nisu svi sunčani savršeni dani i pahuljasti bijeli oblaci. U redu je da se ponekad osjećate obeshrabreno ili se osjećate frustrirano kad stvari ne funkcioniraju. Postoji vrijeme kada se otvaranje odnosa s nekim u prošlosti može priviknuti i učiti jedni o drugima. Prvi dojam koji ste unijeli u svoj profil nije to vrijeme.

Na taj način obavite brzu provjeru, pobrinite se da se predstavljate u pozitivnom svjetlu, a vi samo možete biti iznenađeni kako vam pozitivan profil može pomoći da upoznate pozitivnu osobu.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up