SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE – Ljubavni Spoj
SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE

SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE

Prijateljske virtualne romanse koje počinju na internetu zahtijevaju dodatne uvodne korake prije nego što se parovi upoznaju na prvim sastancima uživo. Razmjena e-pošte, informacija i fotografija gradi razinu udobnosti između pojedinaca kako bi bili sigurni da su kompatibilni prije nego što se spoje s licem u lice. Sigurnost, osjetljivost i vrijeme su na vrhu popisa online datinga i prvi su savjeti za dalje kontakte.

Servis

Odaberite renomirani dating servis. Provesdite vlastitu mrežnu pretragu javnih povratnih informacija usmjerenih prema uslugama koje vas zanimaju. Pregledajte pravila agencije za dijeljenje povjerljivih podataka. Neke grupe omogućuju da vaši podaci budu vidljivi drugim pojedincima ili nekom trećem pa provjerite njihove online izjave o privatnosti.

Profil

Napišite što više informacija o sebi. Izbjegavajte izraze koje ste ranije čuli. Izlazite iz mnoštva umjesto da se miješate s milijunima drugih koji traže ljubav. Odstupite od dugih popisa hobija, poslova ili omiljenih umjetnika. Vaša nastojanja da zvučate kao netko s različitim interesima mogli bi vas spriječiti u ciljevima jer možete djelovati ”dosadno”ikaže autorica Katherine Dykstra u svom online članku, 10 Smart Profile Fixes, objavljenom na Match.com. Izbjegavajte pisati o svom poslu, bivšoj vezi ili naglašavati status ”single” na svom profilu.

Flertovanje

SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE  Zadirkivanje, ismijavanje i provociranje (koliko god mislili da je sve to simpatično) strogo izbjegavajte. Mnoge osobe ne vole takve vibre ili ih ne doživljajavju isto kao vi pogotovo u komunikaciji preko interneta. Flertujte na pametan i simpatičan način. Ubacite smajliće koji asociraju na pozitivno raspoloženje, postavljajte zabavna pitanja, i ne forsirajte slanje svojih fotki na kojima izgledate kao ”macho man” jer to šalje druge poruke u ženskome svijetu.

Vrijeme

Ograničite se na razgovor sa samo 6 mogućih susreta istovremeno. Odredite vrijeme razmjene e-mailova ili poruka za svaku osobu pojedinačno kako ne bi došlo do nezgodnih poruka. Pošaljite nekoliko fotografija gdje ste u društvu i par svojih selfija da ona zna sa kim se dopisuje. Razmjenite barem pet e-poruka prije nego što ponudite osobne podatke o sebi ili telefonski broj. Tri sedmice  predstavljaju dovoljnu količinu vremena da pričekate da se sa nekim upoznate i licem u lice ako živite blizu, u istom gradu ili mjestu.

Pročitajte i ovo :  KAKO ZAVESTI POZNANICU?

Sigurnost

Čuvajte svoje osobne podatke dok ne postanete bliski s nekim. To uključuje vaše kućne i poslovne adrese i telefonske brojeve. Kako biste izbjegli potencijalni problem ili bili žrtva prevare, sastanke ugovarajte na javnim mjestima gdje ima mnogo ljudi. Obavezno pozovite prijatelje da budu u blizini dok vi sa vašom izabranicom odnosno izabranikom sjedite u nekom caffeu.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up