SENADA iz Belgije voljela bi razmjeniti SLIKE i vidjeti se sa ZANIMLJIVIM momkom – Ljubavni Spoj

Mislim da hobiji čine naš život zanimljivijim. Naš život bez hobija je poput hrane bez soli. Glavne moje strasti su putovanja. Svaka nova zemlja ili novi grad pruža mi neizmjerno zadovoljstvo i zadovoljstvo.

 Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta. Želim raditi istezanje. Volim voditi zdrav način života. Nastojim jesti samo zdravu hranu. 

Volim čitati. Po mom mišljenju, čitanje knjiga može vas odvesti na mjesta i upoznati vas s ljudima iz drugog svijeta. Na fakultetu sam diplomirala prošle godine sa specijalnom diplomom arhitekture

. Također me zanima psihologija, pa ću na sljedećem tečaju nastaviti studij sljedeće godine.

Opisala bih sebe kao iskrenu i slatku damu. Obično sam zauzeta i nemam vremena za neke glupe igre. Rekla bih da sam neovisna i odlučna. 

Ja sam marljiva osoba koja se ne želi odreći. U isto vrijeme, ja sam vrlo romantična i nježna osoba. Uvijek se pokušavam nasmiješiti i pronaći neke pozitivne stvari u bilo kojoj situaciji. “Život je prekratak da bi bio tužan. Zato pokušajte uživati ​​u svakom trenutku!” To je moj moto!

Na bilo koji način, ja sam žena i moram voljeti i biti voljena. Mislim da svaka dama želi biti princeza poput djevojčice i pronaći pravog princa. 

Ali kad ta djevojčica odraste, ona želi samo nekoga tko će je usrećiti. Trebam muškarca koji se neće uplašiti da me otvori. Trebam muškarca koji je spreman provesti svoj život sa mnom.

Ne treba mi savršen muškarac, trebam samo nekoga ko će me natjerati da se osjećam jedino. Jesi li to ti?

Ukoliko mi se zelite javiti,mozete to ucniti putem maila Senada-senci99@mail.ru

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  BORISLAVA(36)"ŽELIM PRONAĆI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA JAVITE MI SE"

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up