ŠTA ZNAČI KADA SE ŽENA OSMJEHUJE STRANCU? – Ljubavni Spoj

Osmjeh je veoma moćan alat za susret s ljudima i zanimanje za suprotni spol. Kada se žene osmjehnu nekome, to rade iz raznih razloga. Ostali znakovi i signali će pokazati iskrene namjere.

Omjeh može biti jednostavan, pristojni ljubazni znak ili znaki romantičnog interesa.

Kontakt očima

Osmjeh ne pokazuje uvijek da je žena zainteresirana za piće, ili čak za razgovor sa nepoznatim čovjekom. Ako se žena osmjehne čovjeku držeći kontakt očima nekoliko sekundi, to vjerojatno znači da je barem zainteresirana za pozdrav i razgovor nekoliko minuta. Jednostavni osmijeh, bez obzira koliko bio lijep, bez ikakvog održivog kontakta s očima je definitivno samo osmijeh.

Govor tijela

Postoje određeni znakovi koje žena daje kada je zainteresirana za razgovor s nekim. Gledanje osobe gore i dolje, također poznato kao “odmjeravanje ” je veliki znak ako je povezano s osmijehom. Sklapanje ruku ili nogu (u obliku slova x) dva su znaka da uopće nema stvarnog interesa i da se ona ”zatvara” jer je rezervisana , no zadržavanje otvorenog držanja i dodirivanje kose dobar su znak njenog interesa.

Ponavlja

Ako se žena više puta osmjehe muškarcu s muškarcem, gotovo je zajamčeno da želi da mu se približi. Nekad to može biti samo slučajnost, ali nije često.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO PRVI PUT RAZGOVARATI SA PRELIJEPIM DJEVOJKE?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up