Tatjana traži onog pravog: Imam 21 godinu i zelim upoznati srodnu dušu – Ljubavni Spoj

Osnove.

Zovem  se Tatjana. Imam 21 godinu. Po struci sam zubotehničar i volim svoj posao. Trenutno živim u Austriji, a rođena sam u Bijeljini.  Živim sa roditeljima u našem stanu. Imam sestru kojoj je 17 godina.

Interesi:

Zanima me muzika, fotografija i sport. Moj je dan uvijek pun obaveza, ali to me ne sprječava da radim ono što stvarno volim. Često se volim  fotografirati. U sportu najviše volim trčanje i plivanje. Muzika me inspirira.

Self-Opis:

Ja sam vrlo kreativna osoba, vrlo odgovorna, poštena i ljubazna. Ne podnosim izdaju. Ja sam uvijek na dobroj strani: što god radim i gdje god da sam. Ponekad to stvara mnoge poteškoće, ali stalno pokušavam zaštititi slabe osobe i one kojima treba pomoć. Iskrena sam i pouzdana, pa očekujem od drugih da budu isti takvi.  Malo je iskrenih i poštenih ljudi, ali ih ipak ima. Oni postoje.

Tatiana traži:

Trebam nekoga tko bi me mogao iskreno i nesebično voljeti. Mogu vam dati svoje srce i dušu čovjeku kojeg doista volim. Nadam se da ću upoznati dobru osobu, poštenu i pouzdanu. Bilo bi sjajno živjeti skladan život s nekim na koga se mogu osloniti. Možete mi se javiti u oglas ako ste zainteresovani za moju ponudu. Ne zanimaju me dkoličari, negativne osobe i oni koji nemaju razumijevanja i poštovanja. Ne zanimaju me oženjeni i zauzeti- Želim nekoga ko će me voljeti i koga ću da volim.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  VANJA(43)"RAZVEDENA SAM I ŽELIM DRUŠTVO DODAJTE ME NA FACEBOOK"

2 comments:

  1. jovica

    3. travnja 2020. at 18:26

    cao

  2. dragan

    23. lipnja 2020. at 13:02

    cao slatka ljepotice tatjana ako ti treba iskreno srce i dobar momak slobodan ,koji je isto usamljen i bez ljubavi kao i ti a ti pokusaj mi se odazvati na ovaj broj koji cu ti napisati,ovdje nula sest sest nula ,osam jedan cetiri dva sedam dva osam ,zovem se dragan zivim u okolini linca – gornja austria,saljem ti moj slatki poljubac,papa…

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up