Volite razmjenu slika i gledanje.javite se NADEŽDI iz Mostara – Ljubavni Spoj

Mogu vam obećati da vam nikada neće dosaditi takva žena poput mene! Možda mislite da sam vrlo impulzivna i luda žena i bit ćete sasvim u pravu. Život mi je s vremena na vrijeme spontan i lud, ali uvijek znam što trebam učiniti. Otvorena sam i spremna za eksperimente. Jako sam oduševljen svojim radom i obožavam umjetnost. 

Umjetnost je dio mog života. Rad mi je glavni hobi jer sam glumica. 

Ali nikad se ne igram u stvarnom životu! Volim muziku, knjige, kino, kazalište i naravno fotografiju. Kao što vidite, ja sam vrlo kreativna dama.

Otvorena sam i uvijek spremna za novo iskustvo

Mogu vam obećati da vam nikada neće dosaditi takva žena poput mene! Možda mislite da sam vrlo impulzivna i luda žena i bit ćete sasvim u pravu. 

Život mi je s vremena na vrijeme spontan i lud, ali uvijek znam što trebam učiniti. Otvorena sam i spremna za eksperimente. Jako sam oduševljen svojim radom i obožavam umjetnost. Umjetnost je dio mog života. Rad mi je glavni hobi jer sam glumica. 

Ali nikad se ne igram u stvarnom životu! Volim muziku, knjige, kino, kazalište i naravno fotografiju. Kao što vidite, ja sam vrlo kreativna dama. Otvorena sam i uvijek spremna za novo iskustvo.

Ne poznajem nikoga tko može biti savršen u svemu. Dakle, moj glavni cilj je upoznati pravog muškarca. Ja sam adekvatna žena koja želi normalnu, ozbiljnu i dugotrajnu vezu. 

Želim voljeti i biti voljena. Nadam se da mi možete pružiti takvu ljubav! Draga moja, o tebi još ne znam ništa … ali želim te upoznavati iz dana u dan … Želim te osjetiti i razumjeti! Želim biti žena koja će promijeniti vaš svijet. Želim vam svjež zrak! Jeste li spremni za ovo?

Javite mi se putem maila;Nadeždanaki-99@mail.ru

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Nevena iz Švedske(25) traži onog pravog

One comment:

  1. Bojan

    4. svibnja 2021. at 0:24

    jako si slatka, kada budes bila slobodna, pisi 😉

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up