LIK

Ja sam goruća brineta .. Moj izgled je čokolada, vjeruj mi tvoj život sa mnom bit će jednako sladak .. Spremna sam graditi odnose, spremna voljeti i davati sebe .. Volim se baviti sportom, moj hobi je biciklizam uz glazbu, nadam se da želiš li se sa mnom baviti sportom ili me gledati kako se bavim sportom. Obožavam i jahanje, životinje su uvijek poštene i ljubazne, stoga me vrlo često možete vidjeti na konju.. Volim i putovanja, volim upoznavati nova mjesta i kulture! Obožavam kako se zemlje razlikuju jedna od druge i vrlo je zanimljivo uroniti u kulturu koja nije uobičajena za vas! Lako se slažem s različitim ljudima i volim sklapati prijateljstva, otvorena sam prema svijetu!

INTERESI

Volim ići u teretanu, volim ići na satove joge. Volim ples i vjerujem da je kretanje ključ zdravog i izdržljivog života! Volim čitati knjige, najviše volim detektivke i horor priče, volim otkrivati ​​nova znanja i rješavati misterije! Volim provoditi vrijeme na plaži ljeti, kupati se i sunčati se! Zimi volim skijati i provoditi vrijeme kod kuće sam u kući i ispijajući kakao.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želim pored sebe vidjeti muškarca koji je spreman otvoriti se i voljeti.. Da bude spreman za obitelj, spreman da brine o meni.. muškarac je moj zid i podrška, želim biti krhka i nježna u tvoje ruke. Važno mi je da muškarac prihvati moje hobije i da me podržava, a ja zauzvrat nudim ljubav, nježnost i život sa zadovoljstvom

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Miro Cenbauer

    6. prosinca 2022. at 16:20

    Želim te upoznati TAMARA !

  2. Dr Branko KIRIC

    29. travnja 2023. at 12:05

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?