Serijska ljubavnica, koja se upuštala u ljubavne afere sa više od 100 bogataša, došla je do zaključka zašto muškarci varaju svoje žene

Nakon smrti svog muža četrdesetosmogodišnja udovica Gvinet Li iz Londona počela je da vodi potpuno drugačiji život, da upoznaje na stotinu muškaraca i ulazi u ljubavne afere.

Više od deset godina ona se svakodnevno sreće sa bogatim muškarcima koji varaju svoje supruge a sada, najpoznatija serijska ljubavnica, tvrdi da su za neveru zaslužni geni.

Gvinet ističe da je trećina njenih ljubavnika imalo roditelje koji su takođe bili neverni, pa je ubeđena da je za ljubavne izlete zaslužan tzv “gen za neveru” koji se navodno prenosi s kolena na kolena.

Kada roditelji imaju afere, njihove ćerke ili sinove se manje boje neodobravanja roditelja jer i sami znaju da su bili neverni.

– Varanje rastura porodice. Sinovi i ćerke nevernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca sa kojim sam se viđala je dobrostojeći bankar čija se majka udavala čak tri puta. Odrastao je sa njom gledajući kako izlazi sa raznim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije – objašnjava Li.

– Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetim čiji su roditelji bili neverni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude veran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je video koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, takođe po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje, a tako obe strane znaju šta mogu da očekuju – dodaje.

Udovica je takođe istakla da su u današnje vreme mnoge žene spremne da se upuste u afere. To čine čak i njene prijateljice koje takve stvari dele sa majkama.

I brojna istraživanja potvrđuju Gvinetino mišljenje. Studija dejting sajta Illicitencounters.com je pronašla da je trećina nevernih muškaraca imalo majke koje su bile sklone preljubi, što im je na neki način dalo krila da se slobodno ponašaju u vezama.

Takođe je pronađeno da je više od 50 posto nevernih muškaraca odrastalo pored očeva koji su vodili dvostruki život i “švrljali sa strane”.

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    6. svibnja 2024. at 21:01

    N

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?