Interesi:
Uvijek sam volila i volim učiti. Po obrazovanju sam ekonomist, ali sada su moji interesi i moje zanimanje druga sfera: oduvijek su me zanimali sport i tjelesne aktivnosti. Dakle, bavim se plesom, kickboxingom, kondicijom i istezanjem. Te mi aktivnosti pomažu da se osjećam aktivno, energično, snažno, vitko i raspoloženo! Aktivno sudjelujem u plesnim i sportskim natjecanjima! A ponekad i pobijedim !!!

Samoopis:
Imam neku predodžbu o tome kako bi trebala biti prava žena. A ovo bih volila biti: lagan, ali s principima koje treba poštivati; natječaj, ali s voljom i odlučnošću; ženstvena i inteligentna; dobre manire i smisao za humor; ljubav prema životu i naklonost prema obitelji i prijateljima, oh, da, i samopoštovanje naravno!

Adela traži:
Tražim muškarca, životnog partnera koji bi sa mnom dijelio moje interese i hobije, podučavao bi me stvarima koje zna bolje od mene, čije životne vrijednosti odgovaraju mojim: obiteljska predanost, zajednička ljubav, poštovanje i prijateljstvo između nas, zajedničke budućnosti i djece, naravno!

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?