LIK
Imam mnogo interesa u svom životu. Mogu voditi bilo kakav razgovor i slažem se s različitim tipovima ljudi! Mislim da svakom čovjeku treba svoj pristup! Zato volim komunicirati s različitim vrstama ljudi!

INTERESI
Jako me zanimaju istočnjački plesovi, psihologija, scenska umjetnost i dijalozi s različitim ljudima. Volim prirodu i volim provoditi vrijeme na otvorenom. Volim čitati, kuhati. Što se mene tiče, mogu reći da sam uvijek drugačiji; ali uvijek ostajem miran. Sa sigurnošću mogu reći da sam vrlo snalažljiva. Lako uvijek nađem izlaz iz svake situacije. Osim toga, ja sam vrlo optimistična osoba. Prilično je teško u našem životu biti pesimist. Uvijek je potrebno nadati se najboljem i nikada ne gubiti hrabrost. Mogu dodati da sam vrlo romantična. Kao i svaka žena, volim neočekivana, mala, ugodna iznenađenja. Ja sam dobronamjeran; Uvijek ću podržati ljude i dati im savjet.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sanjam da upoznam muškarca koji bi za mene postao cijeli svijet! Tko bi bio osjetljiv i brižan, sposoban me uzdržavati i brinuti se ne samo za mene, već i za našu obitelj i buduću djecu. Također bih želio da bude vrlo pun poštovanja i odgovoran pravi muškarac, da tako kažem. I naravno, u našim odnosima ne smije biti nedoličnog ponašanja. Ne znam što još može toliko boljeti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?