ajla

interesi:

Zanimljiva činjenica o meni – kad sam bio u školi, igrala sam u školskoj košarkaškoj reprezentaciji. Da jesam! Dobra sam košarkašica i ovo mi je jedan od najdražih sportova. Kad sam na plaži, nikad neću odbiti igrati odbojku. Volim timske igre. Priroda je naša majka, a biti na selu moja je najdraža stvar kada je vrijeme lijepo. Obožavam roštilj i mogu sami roštiljati meso. Ali kad smo zajedno nadam se da ćete vi biti na roštilju, ja ću biti odgovoran za grickalice. Kad sam kod kuće, radije čitam gledanje televizije. Mislim da je čitanje vrlo korisno za samorazvoj i istraživanje novih stvari. I mogu se kladiti da su knjige uvijek bolje od filmova, jer tamo uvijek nedostaje puno važnih informacija. Slažeš li se?

Self-Opis:

-Ajla jeste Sigurna da znate da su dame emotivne i razumne. I ja sam! Istovremeno je moja osobnost vrlo blaga i nježna. Prema mom mišljenju, dama je sićušno i slatko stvorenje, a ne ona koja ruši zidove i pokušava u svim aspektima biti bolja od muškarca. Kako nisam takva dama, bit ću ponosna što je moj muškarac bolji od mene. Moja osobnost je supruga tipa koja voli unositi ljubav, brigu i coziness u kuću. Unatoč tome uživam u samorazvoju, možda podržavam svog čovjeka u njegovom poslu ili radim nešto drugačije radi užitka. Vjerujem da bi žena mogla biti zagonetka s takvim osobinama kao: biti samopouzdana, obrazovana i zanimljiva, dobra žena-žena i strastvena ljubavnica. A kad sastavite ovu slagalicu, ona je savršena žena za vas. I naravno, najvažnija stvar u odnosima je sposobnost razumijevanja da griješite i želja da ispravite svoju pogrešku. Ja sam takav, a ti?

Ajla traži:

Čovjek koji drži do njegove riječi, ovo mi je zaista važno. Nikad ne dajem obećanje koje ne mogu ispuniti i smatram da je to dobra osobina. Iskreno, treba mi netko tko je jednostavan kao ja i može uživati ​​u malim stvarima – poput doručka u krevetu i šetnje uz more. Ja sam jednostavna žena i za mene je sreća kad duša pjeva. Takav osjećaj može se dosegnuti samo kad osjetite čistu ljubav.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?