interesi:
U slobodno vrijeme uvijek čitam. Možda je očito, ali knjiga je riznica iskustva, informacija i samo dobar prijatelj. Priroda me inspirira, pa šetnja parkom u dobrom društvu, ukusna kava i kolači, pjev ptica i ljepota okolo – sve me to inspirira. I naravno, sport je moj prijatelj. Volim kuhati, pa ću vam ujutro uvijek poslužiti ukusan i svjež doručak! Često eksperimentiram u kuhinji! Volim miješati sastojke i kuhati sva jela na svijetu.

Samoopis:
Znam da sam lijepa, pametna i ljubazna dama. Otvorena sam, slatka i naravno nježna! Optimist sam i zato se radije zabavljam i smiješim! Volim ljude koji su puni vitalne energije! Vidim čašu napola punu, a ne polupraznu! Uvijek ostajem bistra i pozitivna osoba. Znam sigurno – mnogo toga u životu ovisi o tvojoj reakciji na stvari. Uvijek izgledam njegovano, lijepo i ženstveno. Uvijek sam otvorenog uma i pozitivna. Snažna sam i nježna u isto vrijeme! Život i duša zabave – to moji prijatelji govore o meni.

Ajla traži:
Obitelj mi je uvijek bila prioritet, muški autoritet, poštovanje i briga, a ne samo riječi, to je ono što tražim u životu sa svojim muškarcem. Povjerenje među partnerima mi je također jako važno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. oliver

    22. prosinca 2021. at 8:47

    tusam ja prekasna si

  2. Goran

    22. prosinca 2021. at 10:41

    Javi se 063266112

  3. Anonimno

    3. rujna 2022. at 22:23

    javise +447440594703

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?