Interesi:
Aktivna sam osoba koja voli šetati parkom, posjećivati ​​koncerte, odlaziti u kazalište, kino i na druga događanja. Moji interesi uključuju karaoke, sadnju i čuvanje cvijeća, ples, čitanje i slušanje glazbe različitih vrsta. Moji hobiji su vrlo svestrani!) Volim putovati i sanjam posjetiti puno mjesta! Volim pozivati ​​goste u svoju kuću, kuhati i eksperimentirati u kuhinji. Zapravo, u meni se čuva puno iznenađenja. Želite li ih otkriti?)))

Samoopis:
Otvorenog uma, društven, odgovoran i vedar – sve ove riječi mogu se reći o meni. Prilično sam avanturistički nastrojena, volim riskirati i biti otvorena za nova iskustva. Dobar sam prijatelj, uvijek sam spreman saslušati i pomoći. Volim raditi iznenađenja i darivati, fascinira me kada vidim sreću u očima svojih najbližih ljudi. Volim romantične trenutke, zalaske sunca i izlaske sunca. Vjerujem da su najvažnije stvari u životu ljubav i obitelj. Volim djecu i životinje, oni nam donose osjećaje koje smo imali dok smo bili djeca. Po mom mišljenju, nevjerojatno je bitno moći osjećati i pokazivati ​​te osjećaje onima koje cijenimo.

Ajla traži:
U potrazi sam za nekim tko me može voljeti i štititi. Želim biti s nekim ozbiljnim, tko me može podržati u teškoj situaciji i tko će rado osjetiti svu moju ljubav i nježnost. Moram biti s muškarcem koji mi može biti najbolji prijatelj, ljubavnik i najbliža osoba … Uvijek će mi biti drago podijeliti sve što imam sa svojim budućim voljenim. Nadam se da ću biti s čovjekom koji je spreman podijeliti sa mnom svoj život, ljubav i strast. Za mene će biti prava sreća pronaći nekoga tko će sa mnom uživati ​​u svim dragocjenim trenucima ovog života, koji će sa mnom podijeliti svoju strast i naklonost. Definitivno ću učiniti isto!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?