AJLA(39)”ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV:JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Aktivna sam osoba koja voli šetati parkom, posjećivati ​​koncerte, odlaziti u kazalište, kino i na druga događanja. Moji interesi uključuju karaoke, sadnju i čuvanje cvijeća, ples, čitanje i slušanje glazbe različitih vrsta. Moji hobiji su vrlo svestrani!) Volim putovati i sanjam posjetiti puno mjesta! Volim pozivati ​​goste u svoju kuću, kuhati i eksperimentirati u kuhinji. Zapravo, u meni se čuva puno iznenađenja. Želite li ih otkriti?)))

Samoopis:
Otvorenog uma, društven, odgovoran i vedar – sve ove riječi mogu se reći o meni. Prilično sam avanturistički nastrojena, volim riskirati i biti otvorena za nova iskustva. Dobar sam prijatelj, uvijek sam spreman saslušati i pomoći. Volim raditi iznenađenja i darivati, fascinira me kada vidim sreću u očima svojih najbližih ljudi. Volim romantične trenutke, zalaske sunca i izlaske sunca. Vjerujem da su najvažnije stvari u životu ljubav i obitelj. Volim djecu i životinje, oni nam donose osjećaje koje smo imali dok smo bili djeca. Po mom mišljenju, nevjerojatno je bitno moći osjećati i pokazivati ​​te osjećaje onima koje cijenimo.

Ajla traži:
U potrazi sam za nekim tko me može voljeti i štititi. Želim biti s nekim ozbiljnim, tko me može podržati u teškoj situaciji i tko će rado osjetiti svu moju ljubav i nježnost. Moram biti s muškarcem koji mi može biti najbolji prijatelj, ljubavnik i najbliža osoba … Uvijek će mi biti drago podijeliti sve što imam sa svojim budućim voljenim. Nadam se da ću biti s čovjekom koji je spreman podijeliti sa mnom svoj život, ljubav i strast. Za mene će biti prava sreća pronaći nekoga tko će sa mnom uživati ​​u svim dragocjenim trenucima ovog života, koji će sa mnom podijeliti svoju strast i naklonost. Definitivno ću učiniti isto!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  MINELA(38)"ŽELIM UPOZNATI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA,JAVITE MI SE"

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up