Interesi
Putovanja,Volim glazbu, ples, slobodno vrijeme provodim u prirodi, uz more, razmišljam o životu ili sanjam. Uvijek pokušavam živjeti u zadovoljstvu. Ja sam žena koja brine o sebi, fitnesu i duhovnom razvoju. Volim fotografiju i filmove. Volim kupovati! Volim životinje i brinem se o njima.Zaista mi je teško govoriti o sebi. Radije bih čuo vaše mišljenje o meni. Moj život je nemoguć bez vrele ljubavi i strasti, želim da moj budući muškarac i ja imamo jaku privlačnost jedno prema drugom čak i na daljinu… Ja sam dama koja zna kako nasmijati svog muškarca, kako mu ugoditi. Volim život i znam uživati ​​u njemu. Vrlo sam podatna, poštena i puna poštovanja, doista vjerujem da ljubaznost i poštovanje mogu učiniti svijet boljim mjestom.

Licni Opis
Ja sam žena koju mogu usrećiti mnoge jednostavne stvari: Sunce, kiša, zvijezde, mjesec. U srcu sam vrlo romantična i volim raditi mala romantična iznenađenja za svoju moguću drugu polovicu. Ne čekam princa na bijelom konju, nego čekam odgovornog čovjeka koji ne bježi od teške životne situacije. Moja strast su putovanja. Već sam bio u mnogim europskim zemljama i to mi je pomoglo da proširim pogled, budem otvoreniji i tolerantniji i steknem, naravno, međunarodno iskustvo. Spremna sam napustiti svoju zemlju i preseliti se u zemlju muškarca kojeg ću upoznati ovdje u ovoj službi za upoznavanje. Srce mi je umorno od samoće. Ja sam žena samo za jednog muškarca s kojim planiram živjeti dug i sretan život u razumijevanju, povjerenju i vjernosti.

Tražim
Rado ću komunicirati s čovjekom koji ima životno iskustvo. Takav čovjek zna kako izbjeći probleme u ovoj ili onoj situaciji. Bilo bi mi drago upoznati brižnog muškarca, koji voli svoju ženu tretirati kao kraljicu. Zašto ne? Ako muškarac voli svoju ženu, uvijek je spreman usrećiti svoju ženu. Također, moj muškarac bi trebao biti komunikativan i voljeti mi pričati svoju situaciju na poslu i što se novo dogodilo tamo. Rado ću podržati svog čovjeka nekim savjetom. Mislim da zadržavanje problema u duši – nije dobro za zdravlje. Također, rado bih večerala zajedno. Romantične večere kuhane zajedno s mojim muškarcem ojačat će vezu i donijeti onu posebnu grožđicu koja dopušta da veza ne prestane.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Branislav

    5. svibnja 2023. at 12:44

    Trzim zenu da se oženim da čuvamo zajedno moju decu ja imam troje je dece u prošlom braku broj 0601424938

  2. Dzemal.maleledzija

    6. svibnja 2023. at 12:38

    Trazim djevojku za vezu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?