Interesi:
Volim duge romantične šetnje. Kad odem na bazen, osjećam se kao zlatna ribica u vodi. I mislim da je plivanje dobar način za opuštanje nakon radnog dana. Volim kuhati naša tradicionalna jela, volim životinje i prirodu. Imate li kućne ljubimce?

Sam opis:
Ja sam vrlo senzualna žena koja ima romantičnu dušu i strastvenu narav. Volim pokazati svu svoju ženstvenost i izraziti svoje osjećaje. Vrlo sam energična i pozitivna, nježna i srdačna. Uvijek pokušavam razumjeti sve potrebe svog partnera. Kao i svaka mladenka, došla sam ovamo pronaći svog budućeg muža u inozemstvu, nadam se da ću uskoro imati priliku stvoriti obitelj i preseliti se. Moje srce je slobodno i spreman sam se zaljubiti u nekoga posebnog! A ti?

Ajsela traži:
Nadam se da ću pored sebe vidjeti snažnog čovjeka s velikim i punim srca. Trebam nekoga tko više voli jednostavan život i jednostavne radosti. Naša moguća razlika u godinama za mene nije važna. Trebam čovjeka koji je spreman podijeliti svoje snove i ciljeve sa mnom. Moj idealan partner je otvoren, pristojan, romantičan, iskren, aktivan i pošten. On zna što želi, spreman je dati puno ljubavi i strasti, a isto dobiti zauzvrat! Ako ste ljubazni, simpatični i veseli – čekam vaše pismo!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mr Bon Don John

    5. kolovoza 2021. at 18:51

    Ovo je samo mali deo moje priče….. ali ako se bar malo prepoznas u nekom od segmenata voleo bih da stupimo u kontakt….. Ja sam jedan tamnokosi prosedi normalan čovjek prošao svijet brda i planine mora i jezera. Poreklom sa nekog ostrva iz velikog okeana. Snažnog tjela, i buntovnog uma, avanturističkog duha i ugladjene pojave sa istovremeno divljim šarmom u kome se ogleda moje poreklo ali boem nisam. Nadaren da sve zabavim poput skolovanog glumca i veoma kulturan. Bonton koristim sa urodjenom lakoćom tako da su samo dobri poznavaoci istog mogli prepoznati da se radi o negde zapisanim pravilima, sto je bilo u potpunoj suprotnosti moga temperamentnog duha u kome je pomešan zov divljine predaka i aristokratskog drzanje koje je usvojeno kasnije. Sposoban sam da pokazem svoje znanje borilackih vestina kada je to neophodno. Govorim vise od nekoliko jezika i imam gospodske manire….
    Viber WhatsApp 0041 79 588 16 00

    Enclosure:
    https://docs.google.com/file/d/0B4UpfiX-Osq9WXdhbFBFNUt0UUU/edit
    http://www.youtube.com/watch?v=QOIr25EpE

  2. Edward

    30. rujna 2022. at 9:02

    Ej bok za sam iz Istre iz Pule ja sam spreman da budemo skupa i da imamo skupa snove i ljubav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?