Ni Albanci ne bi imali ništa protiv da se ožene Srpkinjom, dok je to za srpsku porodicu velika sramota ako se devojka uda za Albanca i neretko je se odreknu u takvim situacijama. Radoslav je u pravu. Mane kujundžija joj kaže da će da je ”okiti kao Bogorodicu Trojeručicu”, tako nekako… Ima baš lijepih djevojaka za prošetati se sa njom uz obalu Drača ili Sarande ja do juče sam čitao Seranda , ali ima i onih sa čudnim izgledom što pretpostavljam nije ništa što nema kod drugih tipova žena.Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije. Naime moj ujak zivi na selu i nije ozenjen. Ali ukoliko je neko prisiljava na brak, onda je to krivično delo – kaže Gordana Čomić, potpredsednica Skupštine Srbije.

narod u ex-Yu, još i pretežito ruralan, pa nisu imale novca za šminku, sređivanje i lijepu odjeću. No, opet treba reći da imaju i celiki postotak prirodno ružnih, sa čudnim oblicima glave i buljavim očima. Tih s cudnim oblikom glave, ocima i ja bih dodao izrazenim nosom imas po Hercegovini i cijelom Balkanu. Te cure, ako im odlike nisu izrazene tj ostale su koliko toliko reducirane zbog estrogena ispadnu ultra zgodne. Ama, da bi neko bio lijep ako nema ekstra gene, mora dobro da se hrani, zdravo da živi… Kad stasa treća generacija koja je imala šta da jede, vidjećete ljepote. Štovani Met sad ga pretjeraste, osim ako nije bila ironija. Znam djevojku koja se do prekjuče kupala u buretu a bila je i dan danas jeste jedna od najljepših djevojaka koje sam u životu vidio… Prirodno lijepa, genetika u njenom slučaju bar u fizičkom smislu nije igrala nikakvu ulogu, keva joj sa 20 više nije imala zuba nego što jeste, ćale klošarčina teška muca kad priča, a ona vjerujem san 90% muškaraca…

Tačno je naravno da dosta ima do genetike, ali stalež struktura ne igra jaku ulogu, najbolji primjer je latinska amerika, najbogatije djevojke narko dilera stave silikone u sve, ali ne mogu prići onim iz siromašnih kvartova po ljepoti… Meni osobno u prosjeku ružna nacija. Ok, za muskarce se mogu slozit, iako bi trebale za njih zene dati sud… Nisam bio u krajevima u kojim Albanci čine većinu. Radio sam svojedobno s nekima u Zagrebu, s nekima studirao itd. Nijednu lijepu Albanku nisam vidio. Imam doma čak i neku njihovu tv postaju na kabelskoj i kad slučajno prebacim malo koja voditeljica liči na nešto. Vukan5 X5si li ti poludeo. Pa lepota neke nacije upravo zavisi od stepena mesanja različitih podrasnih tipova, recimo dinaroida i mediteranaca i ostalih, da ne pričamo tek o mešanju različitih etničkih grupa, tipa neslovensko-slovensko mešanje itd.

Mada i to nije neki garant. Medjutim, Albanci nisu imali taj problem, pa je hercegovac1981 apsolutno u pravu kada kaže da su oni prosečno ružna nacija. Oni jesu ružna nacija. Evo ti suprotan primer najpoznatije ”šiptarke”, naturalizovane Britanke, pevačica Rita Ora, koja je ima 50 % negroidne krvi. Da je čistokrvna šiptarka stavio bih upozorenje za osetljive forumaše. Nemam neku pozitivnu sliku o Albancima kao naciji, ali kada su u pitanju Albanke, sudeći po onome što sam ja vidio na Badoo. Ima baš lijepih djevojaka za prošetati se sa njom uz obalu Drača ili Sarande ja do juče sam čitao Seranda , ali ima i onih sa čudnim izgledom što pretpostavljam nije ništa što nema kod drugih tipova žena.

IZVOR:BLOG.DNEVNIK.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?