nteresi:
Provesti cijeli vikend vozeći se biciklom po otoku? – To je lako! Održavanje kondicije vješanjem naopako? – To je lako! (ne, nisam šišmiš i to nisu izopačeni oblici mučenja))) O tim treninzima ću vam reći kasnije) Čitanje knjiga ponekad je tako uzbudljivo da jednostavno zaboravim koji je to dan! Što ste zadnji pročitali? (postovi na društvenim mrežama se ne računaju lol) I zapravo stvarno volim putovati. Ovo nije samo posao i hobi, to je moj život! Nemojte misliti da nikad nisam kod kuće zbog aktivnog načina života, imam 48 sati dnevno, tako da imam vremena za sve!

Samoopis:
Ja sam djevojka koja iz supermarketa može donijeti dva ogromna paketa da skuha večeru za svog voljenog, ali pričekat ću dok mi ne otvore vrata ili mi pruže ruku pri izlasku iz automobila)) Uvijek idem jasno do cilja i nikad ne odstupi! Iskrenost je načelo koje nikada neću odbaciti!

Aldijana traži:
Snažan, nadajući se, inteligentan, razumljiv … sve su to izvrsne osobine za muškarce ALI ako se on može nasmijati i razveseliti, to je neprocjenjivo. Ako na prvi pogled shvati da mi sada trebaju samo 5 minuta šutnje i šalica kave! Ako bez skrivanja, moći će reći da su danas kotleti za večeru izgorjeli)) hahaha i samo naručite pizzu. Čovjek treba biti iskren, pažljiv i imati smisla za humor!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Honest

    5. listopada 2021. at 18:37

    Moze I ja sam usamljen ❤️

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?