Jako sam sretna što imam mogućnost da vam pišem. Dopustite mi da se predstavim. Moj život je sretan, ali sastojak koji nedostaje je dijeljenje ljubavi s pravim životnim partnerom. Veza mi je jako važna i želim uz pomoć ove stranice pronaći dobrog muškarca.

Mislim da sam vesela i aktivna, komunikativna i društvena, iskrena i poštena dama. Želim pronaći pravog muškarca koji bi ostao sa mnom cijeli život – u dobrim i lošim trenucima. Želim da moj muškarac uvijek bude brižan kako bih se uz njega osjećala sigurno. Jako mi je važno da moj muškarac bude iskren prema meni i da mi može reći sve u svojoj glavi, a ja nikada ništa ne bih skrivala od njega. A postoje stvari koje su samo za dvije osobe tako da nitko drugi ne bi znao za njih. Spreman sam za brak jer želim imati lijepu i prijateljsku obitelj. Što je s tobom, dragi moj, želiš li imati obitelj kao i ja?

Najvažnije mi je razumijevanje. Nije me briga za razliku u godinama, razlike u kulturama, niti koliko milja ima između nas – kada se dvoje ljudi vole, rado će stvarati svoj mali svijet zajedno, korak po korak. Draga Selma, koja prepreka može biti u izgradnji odnosa s partnerom?

Ako me razumiješ i misliš da možemo naći puno zajedničkog i biti sretni zajedno, onda moramo pokušati…

Radujte se što ćete se javiti

Interesi
Bavim se sportom i nadam se da ćete to vidjeti jer sam u savršenoj formi! Volim šetati parkom i hraniti labudove. Kao i sve dame na svijetu, volim kupovati, ali ne samo zbog dotjerivanja, jako volim stvarati kućnu udobnost. Ja sam dama koja je okrenuta obitelji.

Samoopis
Pa, volim putovanja, ali mogu biti i domaći! Volim kuhati! Svijetla sam kao vatra!

Tražim
Htjela bih upoznati brižnog, obzirnog, optimističnog, obiteljski raspoloženog i veselog muškarca…Tražim tebe i znam da i ti tražiš mene…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?