interesi:
Volim svoj život! Hobiji su mi sport, fitness, bazen, knjige, filmovi…. Volim kuhati. Volim putovati. Više volim aktivnosti na otvorenom. Čak i na plaži neću samo lagati i volim igrati odbojku na pijesku ili badminton.

Samoopis:
Ja sam samodisciplinirana, vesela, društvena i poštena osoba. Vrlo sam nježan i simpatičan. Volim udobnost u svojoj kući i uvijek to radim na kreativan način. Jako sam optimistična i ljubazna osoba koja svaki novi dan dočeka dobro raspoložena, s osmijehom i samo pozitivnim emocijama:)) Imam tajnu kako svaki dan učiniti uzbudljivim i posebnim. Rado ću VAM to predstaviti. Uljepšajmo nam dane zajedno!

Alma traži:
Tražim muškarca ne samo za sunčane dane već i za kišne, kada je možda oluja na pomolu. Čekam te svaki trenutak svog života. Odlazim u krevet i želim da mi dođeš barem u san. Najveći dio moje duše je prazan. Ovo je mjesto koje sam pripremio za vas. Tu sam, blizu sam ti. Nađi me svojim vidom. Želim vjerovati da ti nisi fatamorgana, koja nestaje i ne ostavlja trag. Samo ti možeš ostvariti moj san, jer ljubav je stvarnost, a život je iluzija.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Meldin

    22. siječnja 2022. at 18:34

    Prelijepa si

  2. samir

    11. ožujka 2022. at 21:45

    Preslatkasi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?