interesi:
Zaljubljen sam u život! Cijenim svaki trenutak koji mi je dat, uvijek se trudim vjerovati u pozitivne ishode! Ja sam vesela, druželjubiva, romantična i strastvena! Lako mi je naći kompromis, nikad ne zamjeram ljudima. Vjerujem da je život prekratak da bi ga živio s šrafom. Puno se bavim kuhanjem! Volim eksperimentirati u kuhinji, uvijek mi je zanimljivo miješati različite okuse. Moram reći da je rezultat češće dobar nego loš. 🙂 Najbolji način da provedem slobodno vrijeme je boravak s bliskim ljudima vani – uživanje u pikniku ili igranje raznih sportskih igrica.

Samoopis:
Opisati sebe je prilično teško, ali pokušat ću. Vjerujem da sam otvoreni optimista, uvijek se trudim svaki svoj dan provesti s osmijehom na licu. Po mom mišljenju, sve poteškoće koje nam se zadaju u životu uče nas da budemo jači. Zato mi je važno biti optimističan! Ljubazna sam, odgovorna, strpljiva i tolerantna! Moji najbliži kažu da sam prijateljski nastrojen i od povjerenja – nikad ne odbijam pomoći. Također sam romantična, strastvena i šarmantna – važno mi je da izgledam lijepo, jer sam prava žena. Ljepota je za mene jedan od bitnih faktora.

Alma traži:
Vjerujem da koncept `srodnih duša` postoji. Velika je sreća moći upoznati ljubav života… Vjerujem da je sve u našim rukama i da samo mi možemo biti kreatori svoje sreće. Zato sam ovdje – tražim svog budućeg voljenog, strastvenog, ljubaznog, puna poštovanja, punog ljubavi i iskrenog čovjeka. Bitno mi je biti s muškarcem, koji ima pozitivan stav prema životu, koji ima dobar smisao za humor. Možda si to ti? 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

  1. Simon

    25. prosinca 2021. at 15:04

    Pozz
    Kako si ljepotica

  2. Rade

    26. prosinca 2021. at 0:25

    Javi se

  3. Ressid

    26. prosinca 2021. at 5:15

    Bravo za tebe ….da probamo, mozda uspije 38761060990

  4. Enver

    26. prosinca 2021. at 9:14

    Javi se na viber 0038651365767

  5. Pavo Vinkovic

    26. prosinca 2021. at 10:29

    Znam da znas da znam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?