Interesi:
Što se tiče mojih interesa, njihova množina. Zaista ne volim propuštati pa si uvijek nađem lekciju po svom ukusu. Prvo što želim reći je da ludo volim prirodu i sve što je s njom povezano. Stoga kod kuće imam mali vrt u kojem uzgajam povrće i voće, bobičasto voće i cvijeće. Moja najveća ljubav je cvijeće, bilje, drveće … Pročitao sam mnogo knjiga na te teme, pa samim time i puno znam. Volim se brinuti i za kućne ljubimce, imam ih tri: psa Leia, mačku Barsik i zamorca Peppu. Prije spavanja obično se bavim vezom ili pletenjem. To me jako smiruje i postavlja me za povoljnu atmosferu za spavanje.

Sam opis:
Ja sam vrlo energična i sigurna osoba. Uvijek ću pronaći nešto čime ću se namamiti i lijepo provesti. Također sam vrlo otvoren i ljubazan prema svemu novom. Volim sklapati poznanstva, komunicirati sa zanimljivim ljudima. Vjerujem da je svaka komunikacija s ljudima iskustvo. Ja sam vjerna osoba, nikada neću moći izdati ili uvrijediti bliske osobe, što moji prijatelji iznimno cijene. U mogućnosti sam priskočiti u pomoć u bilo koje doba dana, nikada neću odbiti osobu ako me doista treba. Vjerujem da imam izvrstan smisao za humor, vrlo sam društven. Uvijek mogu podržati svaki dijalog pa se čak i nasmijati. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromis. Važno je znati pregovarati.

Almedina traži:
Voljela bih da me moj budući muškarac pohvali poput slagalice. Sretni parovi teže međusobnom razumijevanju i partnerstvu. Uvijek su spremni na kompromis radi mira i spokoja. Smatram da se muškarac i žena u vezi ne bi trebali potiskivati, forsirati i ukazivati. Moraju međusobno pregovarati jer znaju slušati jedni druge. To je najvažnije. Ne tražim princa na bijelom konju, ali vjerojatno svaka djevojka želi pronaći pouzdanost, međusobno razumijevanje, poštovanje i pristojnost u muškarcu. Budući da zaista volim prirodu i sve što je živo, voljela bih da moj muškarac dijeli moje interese. Kako bi mi postao pravi vodič u ovom životu kako bih ga htjela slijediti bez osvrtanja. Ljubazan je i odzivan, voli i želi imati djecu.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

 1. Jugo

  14. listopada 2021. at 18:39

  Ako si zainteresovana ,javi se?

 2. Anonimno

  14. listopada 2021. at 19:28

  Almedina pozdrav iz Dubrovnika Luko Kisic

 3. Anonimno

  16. listopada 2021. at 9:13

  Javi se

 4. Simon

  28. veljače 2022. at 16:18

  Sviđa mi se toj oglas i rado bih e želio upoznati. Ja sam Simon, završio sam Hotelijerstv u Opatiji i nakon toga sam duže vrijeme boravio i radio u NJemačkoj gdje sam bio u braku i imam odraslu djecu. Od prije nekoliko godina sam se vratio u Hrvatsku i sada živim u mojom kućama na otoku Rab, gdje imam 2 kuće sa apartmanima koje u sezoni izdajem.
  Ovdje možeš pogledati gdje živim: http://www.fewo-rab.de
  Jako bi volio ako bi mi se javila na moje e-mail [email protected] da možemo normalno komunicirati i upoznati se.
  Lijepi pozdrav, Simon Almedina,

 5. Mu

  4. srpnja 2022. at 20:45

  004367763960424 WhatsApp ili viber javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?