Interesi:
Obožavam ples, sport, istezanje, pilates. Joga mi daje radost, jogging dodaje dobro raspoloženje! Volim kuhati i želim otvoriti kanal na društvenim mrežama Good Mood Food.

Samoopis:
Neću vam dosaditi s dugim osobnim opisom, koji govori koji su moji hobiji, koja je moja osobnost i karakter. To su samo riječi. Više volim radnje, a ne riječi. A ti? Jeste li čovjek od riječi? Ako me pogledate u oči i osjetite da smo dobri jedno za drugo, molim vas, napišite mi. Dogovorit ćemo pravi sastanak. Život je prekratak da bi ga se trošilo. Što još volim? Obožavam Ratove zvijezda i volim nebo! Toliko ga volim da sam u djetinjstvu čak sanjala da radim kao stjuardesa, ali roditelji mi to nisu dopustili. Ali bavio sam se padobranom i nisu me mogli zaustaviti. Također, naći ćete me vrlo pokretnom i aktivnom i vrlo kreativnom damom. Radim kao frizer, pa ako imate problema s frizurom, mogao bih vam pomoći! Obožavam svoj rad iz mnogo različitih razloga,

Amela traži:
Tražite aktivnog i stvarnog muškarca, uobičajenog muškarca, a ne princa ili glumca iz holivudskog filma. Nadam se da vam nakon čitanja ovih redova neće trebati puno vremena da mi napišete i dođete mi u susret. Što očekujete od svoje dame? Ili nemate očekivanja i jednostavno čekate iskru? Možda će vam biti teško točno razumjeti kakav bi vaš ljubavnik trebao biti u budućnosti u vašoj blizini! Ali samo me pogledajte u oči i odmah ćete dobiti sve odgovore. Ček?

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?