Interesi:
Gotovo svo slobodno vrijeme provodim u teretani. To je lijep odmor za moju dušu nakon dugog radnog dana. Oslobađa me od svakodnevnih nevolja ili stresa. Inače također volim provoditi vrijeme u vrtu. Uzgoj cvijeća moj je veliki hobi. Volim sve vrste, boje i oblike cvijeća. Gledanje rezultata je najbolji dio toga. Možda želiš vidjeti moje cvijeće? Rado ću s vama podijeliti svoje hobije.

Samoopis:
Pozdrav, kome ovdje treba moja pomoć? :)) Dr. Yanina je spremna pružiti vam medicinsku pomoć kada je potrebna. :)) Jeste li ikada pomislili da plavuše mogu biti doktorice? Vrijeme je da se suočim s istinom, mogu. Velik dio života proveo sam studirajući medicinu, jer jako volim pomagati ljudima. Ja sam vrlo uporna i pažljiva osoba. Osim toga, moje srce nije samo dobro i brižno, već i strastveno i željno nove ljubavi. Baš je lijepo što sada čitate bilješku o meni. Pišite mi i pitajte sve što želite. Mislite li da imamo priliku pružiti ljubav i toplinu jedni drugima?

Amela traži:
Ne postoji savršenstvo na ovom svijetu, to je jedino što znam sigurno. Prvo što bi moj muškarac trebao znati je da imam sina, ne tražim da mu budem otac, ali barem dobar primjer džentlmena za njega. Postoje neke osobine koje jako cijenim, na primjer, iskrenost, živahnost, dobar smisao za humor. Čovjekov unutarnji svijet za mene znači mnogo više od njegovog izgleda. Želim upoznati muškarca koji je zreo i zna što želi od ovog života. Nisam spreman za igrice ili beskrajno čavrljanje. Obećavam da svog muškarca neću uzimati zdravo za gotovo, samo me pusti da te volim. Samo mi treba netko tko je spreman za pravi sastanak. To će nam pokazati jesmo li dobar par ili ne, slažete li se?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


6 comments:

  1. Almir

    12. siječnja 2024. at 22:14

    Ajde javi se ako te zanima ozbiljna veza ,za zajebancije nemam ni vremena ni zivaca

  2. Dalibor

    12. siječnja 2024. at 22:22

    Javise ako jeste zaista iskreni. Dalibor

  3. Dalibor Ivkovic

    12. siječnja 2024. at 22:29

    Jer moze viber

  4. Rajko

    13. siječnja 2024. at 6:25

    Bilo bi lepo upoznati te.

  5. Anonimno

    13. siječnja 2024. at 8:36

    061728595

  6. Anonimno

    15. siječnja 2024. at 13:21

    Zanimaš me, ima li kakav kontakt?

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?