interesi:
Uživam u putovanjima! Nekad sam bio profesionalni rukometaš. U to vrijeme sam posjetio puno zemalja i od tog perioda svog života obožavam putovati! Posebno volim egzotične zemlje jer volim more, ocean, sunce. Uživam i u povijesnim mjestima. Volim kućne ljubimce, posebno svoju crvenu mačku Volim i kazalište, talijansku operu, kino, koncerte, predstave, izložbe. Više volim aktivan stil života. Volim jedriti. I također volim romantična vremena kad god se dogode.

Samoopis:
Ja sam inteligentna, odgojena, visokoobrazovana, ljubazna, srdačna, vrlo osjetljiva, osjetljiva, simpatična, odgovorna, ozbiljna, ali u isto vrijeme i s velikim smislom za humor. Volim se smijati i šaliti. Volim pomagati ljudima. Veliki sam romantik i optimist. Ja sam pristojan, vjeran, emotivan, čak i pomalo avanturistički nastrojen. Vrlo sam lagodan i u stanju sam slušati.

Amila traži:
Želio bih upoznati inteligentnog i pametnog čovjeka s dobrim obrazovanjem i manirama. Želim da bude dobrodušan, duhovit, neovisan, orijentiran na obitelj i da voli djecu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Josip

    7. lipnja 2022. at 9:54

    Sviđaš se starijem muškarcu ako želiš javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?