UPOZNAVANJE MOSTAR

UPOZNAVANJE MOSTAR
Tražim svoju drugu polovicu, za voljenog. Kome mogu vjerovati i uz koga ću se osjećati sigurno. Tko će biti moja ljubav kao prijatelj i kao voljena osoba? Ja sam draga, ljubazna, vrlo privržena, inteligentna i u cjelini sam dobra osoba, vjerujte mi, barem mi prijatelji to uvijek govore, pa ako tražite takvu ženu možda sam to ja, tko zna, vidjet ćemo. Volim svoj život i volim uzeti sve što mogu iz njega.

Ali generalno, ja sam samo tipična žena, ništa nevjerojatno, naravno da se kao osobnost razlikujem od drugih, ali način mog života je sličan gotovo polovici ženske populacije. Vjerojatno imamo iste razloge za dolazak ovdje. Imam puno ciljeva, želja, ali nedostaje mi netko jako poseban. Ne nedostaje mi muška pažnja, ali želim upoznati nekoga tko me stvarno može razumjeti i tko bi želio shvatiti moj unutarnji svijet. Želim pronaći nekoga tko može uživati ​​u ljubavi i boriti se za nju. Želim upoznati odgovornog i ujedno veselog i radosnog čovjeka. Zato sam i došla ovamo. Vjerujem da ovdje mogu upoznati neke zanimljive i jako dobre ljude, a ti si već jedan od njih.

Interesi
Volim crtati, obožavam raditi ručni rad, plesati, svladavati ples na pilonu. Vodim vrlo aktivan stil života. U slobodno vrijeme volim šetati na svježem zraku. Volim ukusnu i zdravu hranu i znam prilično dobro kuhati. Što se glazbe tiče, ona je uvijek uz mene, ne mogu živjeti dan bez glazbe.

Samoopis
Ja sam ljubazna i susretljiva dama! Moja jaka karakterna osobina je sposobnost slušanja. Jako sam lijepa i nije me sram pričati o tome. Inteligentna, samouvjerena, vesela osoba. Sa mnom se uvijek ima o čemu razgovarati. Ja sam vrlo povjerljiva i pristupačna žena. Moji prijatelji kažu da sam kao hitna pomoć, uvijek sam prvi u nevolji.

Tražim
Sanjam pronaći muškarca koji poznaje stare običaje izlaska sa damom, čovjeka koji zna kako lijepo komunicirati i paziti na svoju družicu. Jako mi je važno da čovjek ima smisla za humor. Volim galantne i romantične muškarce. Želim pronaći pouzdanog i razumnog muškarca s kojim ću moći izgraditi obitelj u budućnosti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Emir Kevric

    4. ožujka 2022. at 18:01

    Cao. Amra sta ima sta se radi ? Javi se volio bi te upoznati ?

  2. Sasa

    4. ožujka 2022. at 20:47

    Zelim.se.upoznati.s.tobom

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?