Interesi:
Aktivan odmor, planinarenje, kampiranje, slaganje zagonetki, čitanje, istraživanje povijesti, sport.Ja sam karizmatična, kreativna i zrela dama. Nikada u životu nisam bila oženjena. Za mene je brak nešto jako sveto i želim se udati za cijeli život. Vrlo sam elegantna, uravnotežena i smirena. Bit ću vrlo strastven u tvojim rukama. Želim ti pružiti pravu zrelu ljubav!

Samoopis:
U mnogočemu sam obična žena. Živim sretno, primjećujem ljepotu trenutka, znam se radovati jednostavnim stvarima. Optimistična sam, uredna, volim ljepotu i stvaram udobnost oko sebe. Smirena sam, ležerna, volim humor, inicijativu. Težim unutarnjoj ravnoteži i sreći. Zato sam ovdje. Želim se ostvariti kao žena koja pruža ljubav u srcu meni posebnoj, onoj koja će odgovoriti u mom srcu. O sebi mogu reći puno više, ali to bih učinio u privatnijem razgovoru.

ANA traži:
Iako sam obična žena, želim se osjećati posebnom odrazom u očima mog muškarca. Želim da bude otvorenog uma, da može reći svoje srce, da neće ništa sakriti od mene. Želim pravu i pouzdanu jednu ženu, muškarca koji je ozbiljno spreman na vezu.Želim upoznati romantičnog gospodina. Želim upoznati muškarca koji je spreman pružiti pravu ljubav. Ja ću unijeti sklad u naš odnos. Zabavljat ćemo se zajedno i dijeliti zajedničke interese. Zajedno ćemo razgovarati, smijati se i istraživati ​​boje ljubavi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?