Interesi
Volim život i pokušavam ga živjeti pozitivno. Život je velika stvar, pa čak i najteže trenutke dočekam s osmijehom na licu. Također sam oduševljen odgojem svoje kćeri, trudio sam se da joj pružim najbolje obrazovanje. Živimo zajedno i ona je odrasla dama! Ona podržava moju odluku da potražim srodnu dušu u inozemstvu.

Samoopis
Nadam se da ćeš mi posvetiti malo svoje cijenjene pažnje. Ja sam Tatjana, radim kao poduzetnica, volim svoj posao, ali postoji i veliki nedostatak mog posla – susrećem se i komuniciram s previše različitih ljudi! Moji roditelji više nisu živi i jako mi nedostaju. Rođen sam u malom gradu Enakievo u Donjeckoj oblasti i morao sam se odseliti iz svog rodnog grada kada je počeo rat. Trenutno živim u lijepom i jako lijepom gradu koji se zove Dnjepropetrovsk! Dakle, sada znate glavne činjenice o meni. Stoga se nadam da nećete predugo oklijevati da mi pišete.

Tražim
Voljela bih biti s muškarcem koji ima dobre osobine i koji se na sve moguće načine pokušava razvijati. Čovjek ne može postati savršen, ali može postati najbolja verzija sebe. Volio bih da budemo tim, da pomažemo i podržavamo jedni druge. Ne bih se želio osjećati usamljeno u vezi. Ako si sa mnom, budi pažljiv i ljubazan sa mnom i budi dobar ljubavnik. Sve mi je ovo jako bitno u vezama. Nadam se da ću uspjeti na ovoj stranici za upoznavanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Marin Bosnjak

    11. kolovoza 2022. at 9:52

    Cao? Jako zanimljiva….zelim te upoznati? 063276390

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?