Interesi
Svoj život nastojim ispuniti raznolikim i zanimljivim aktivnostima poput odlaska u kazalište, posjeta izložbama, šetnje na otvorenom i uživanja u prirodi. Također, uvijek sam bila kreativna osoba i volim isprobavati nove stvari. Stoga puno učim, pohađam tečajeve i majstorske tečajeve 2D umjetnika. 2D umjetnik crta likove, ilustracije i druge slike pomoću računalne grafike. Kao i svaki 2D umjetnik, mogu crtati – to je glavno pravilo bez kojeg je nemoguće ući u kreativnost. Poznajem osnove slikanja i crtam crteže na papiru vodenim bojama i običnom olovkom. Tijekom stvaranja slika ili ilustracija igre, moram pravilno procijeniti proporcije, odabrati kutove, rasporediti chiaroscuro – za sve to neophodno je pohađanje raznih tečajeva. I naravno, 2D crtanje mi pomaže da naučim nešto novo i da se razvijam.

Licni Opis
Ja sam slatka, ljubazna, nježna, vesela i romantična dama koja svoju ljubav, privrženost i strast želi podijeliti sa svojim voljenim muškarcem. Otvorena sam osoba i mislim da bismo trebali biti otvoreni jedno prema drugome prije nego što možemo izgraditi zdravu i snažnu vezu. Vjerujem da ovo nije san, već stvarnost koja nam još nije došla! Ali svakim novim danom i svakom novom riječju ovdje smo joj sve bliže!

Tražim
Imam određenu i jasnu viziju budućeg partnera, a kod muškarca mi je najvažniji osjećaj odgovornosti. Želim upoznati pravog muškarca sa stvarnim ciljevima u životu, koji će biti aktivan, obrazovan, pošten, samodostatan s dobrim smislom za humor. Učinit ću sve da sreća ostane između nas, ako čovjek zna i cijeni važnost svakog trenutka, i spreman je potpuno mi se posvetiti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dr Branko KIRIC

    23. svibnja 2023. at 20:28

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada..

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?