Interesi:
Od djetinjstva sam vrlo aktivan i umjetnički. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Dugo godina živim u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam prijatelje.

Sam opis:
Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali nadam se da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivan i spontan. Volim se smijati i uvijek nastojim biti pozitivan. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako mi je steći prijateljstva. Iskren sam i otvoren prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica za svog čovjeka!

Anđela traži:
Tražim svog pravog muškarca dobrih misli i otvorenog uma. Želim vidjeti samo pozitivnu osobu pored sebe jer sam jako pozitivna i optimistična. Voljela bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u potrazi i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti sam i ne bi se trebao bojati reći ono što misli i što osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti ga i s kojim ću provesti ostatak života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Predrag

    5. listopada 2021. at 20:23

    ako si zaistra ozbiljna ,javi se,cekam te

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?