Interesi:
Moj najveći hobi su putovanja! Volim istraživati ​​prekrasan svijet. Volim kampiranje i divlje odmore. Nije li romantično pobjeći od svih i zaustaviti se u podnožju planine u šatoru? Samo ti i ja … a možda i komarci ako zaboravimo na sprej. Volim sport. Plivanje mi daje puno snage i opušta moje tijelo. Istezanje me čini fleksibilnijim i uči me istraživati ​​mogućnosti svog tijela. Pa, i moj najomiljeniji hobi je odgoj moje djece! Ovo mi je ujedno i najteži hobi. Jako se trudim naučiti ih da budu dobri ljudi koji prije svega imaju duhovne vrijednosti!

Samoopis:
Rođen sam u prekrasnom selu koje se zove Artsiz i oko kojeg su prelijepa polja sa suncokretima. Tamo sam proveo djetinjstvo! Pomogao sam baki u radu u vrtu, pomogao joj da se brine o našim životinjama! Volim zemlju i našu prekrasnu prirodu, ali onda sam odrastao i želio sam još! Preselila sam se studirati u veliki i lijep grad na moru! A onda se moj život promijenio 🙂 Sada živim u Odesi i uspješan sam trgovac nekretninama! Teško sam koračao prema svojim ciljevima, ali uvijek sam bio naviknut postići ono što želim! Zato mi vjerujte, tako će biti i s vama 🙂 Mogu osvojiti vaše srce!

Anđela traži:
Pozdrav, moj savršeni neznanče! Doista se nadam da ću vas ovdje pronaći 🙂 I moći ćemo izgraditi snažne, zdrave veze. Nemam određene kriterije za odabir .. Osim ako ne bih voljela da muškarac bude stariji od mene. Odgojena sam ovako, u svojoj obitelji, svi su muškarci stariji od žena)) I mislim da su takvi brakovi najjači! Čovjek mora biti mudar i iskusan. Pa gdje si, moja mudra srodna duša? Zaista vam se radujem 🙂

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?