ANDJELA(35)#ŽELIM ISKRENOG SAGOVORNIKA JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Moj najveći hobi je ples na šipci, daje mi puno energije i sanjam otvoriti vlastiti plesni studio i podučavati i pomagati djevojkama da budu ljepše. Također volim čitati i samorazvijati se, pohađam razne tečajeve.

Samoopis:
Ja sam moderna žena koja uživa u životu i sebi. Nakon razvoda, želio sam se ponovno pokrenuti i počeo sam vježbati ples na šipci, sada mi je to najdraža zabava. Daje mi puno snage, samopouzdanja i seksualnosti. Imam vlastiti mali posao. Volim se razvijati i poboljšavati. Imam obitelj koja me jako podržava i podržava me stavljajući svoj profil ovdje.

Andjela traži:
Sanjam da upoznam mudrog i snažnog čovjeka. Vjerujem da su stariji muškarci upravo ono što tražim. U meni je puno ljubavi i topline i želim čovjeku pružiti sreću i vidjeti kako u njegovim očima svijetli ljubav i strast. Sanjam o takvoj ljubavi koja se dogodi jednom u sto godina, kao u jednom lijepom stihu, ponekad i sama napišem poeziju. Jako sam romantična i želim obradovati svog muškarca ugodnim iznenađenjima.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Ukoliko voliš zanimljiv razgovor i razmjenu slika,javi se:Ana iz Austrije traži sagovornika!

2 comments:

  1. dragan

    12. lipnja 2021. at 16:35

    Bog andjela ako ti treba dobar i posten momak slobodan ,koji jos zivi sam sa stalnim boravkom u austri ,a ti pisi mi nisam ozenjen i bez djece sam ,zovem se Dragan vrlo dobrog srca i duse sam ozbiljan jako iskren i posten ,vjeran obrazovan nisam alkoholicar ,u potrazi sam za slobodnom damom koja nema djece is predhodnih brakova a zeli zajednicku ljubav i brak,ako mi se odazoves neces se pokajati nikad, pruzit cu ti izvanrednu ljubav da ces sijati od srece i zadovoljstva ,jer sam dobro ocuvan pun snage i energije i strasti i vrlo zgodan ,eto toliko poljubac ti saljem iz okoline Linza ,ocekujem tvoj poziv….ovi ti je moj broj telefona ako hoces mozes mi se i na ovj nacin odazvati(0043/6608142728)papa i cao.

  2. Dušan

    24. lipnja 2021. at 0:15

    +387644068767 evo Viber broj, ili Dusan Blagojevic Samac, -facebook ili duleb2507 -instagram, pa se javi negdje, mozemo se upoznati!

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up