ANELA(33)”ŽELIM PRONAĆI PRIJATELJSTVO I LJUBAV JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Zasigurno obožavam glazbu, različite vrste filmova, knjiga. Aktivna sam i energična osoba, zato volim i teretanu, plivanje, tenis, čamce, skijanje, bilijar itd. I naravno, obožavam pjevati i plesati … Znam neke cool poteze, stvarno 😉 i ne brinite se, ne pjevam pod tušem. 😉

Samoopis:
Lagana sam, pozitivna, ne dramatična djevojka, zanovijetanje se također ne odnosi na mene. Mlad sam i energičan, ali dovoljno zreo da osnujem vlastitu obitelj i budem odan i odan tom svom jedinom čovjeku. Vrlo sam kreativna i romantična osoba, intelektualna sam, vedra i strastvena žena, znam izgledati privlačno i seksi. Nikad mi nije dosadno jer uvijek mogu pronaći što da radim i mogu uživati ​​čak i u jednostavnim stvarima.

Anela traži:
Trebam jednostavnog, lijepog, poštenog muškarca koji će me voljeti svim srcem, cijeniti moje misli i mišljenja. Želim osjetiti toplinu njegovih usana koja nadahnjuje moju strast, želim se duboko zaljubiti u njega, iznova i iznova, svaki dan koji prolazi. Moram osjetiti da je on moj muškarac, a ja sam samo njegova žena i da imamo tu jedinstvenu snažnu vezu. Želim mu pružiti svu moju toplinu i brigu, strast, njegovati ga svom ljubavlju. Želim se osjećati samopouzdano i samo sretno u njegovoj blizini … ono nešto što se ne može ni opisati!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  ELVEDITA(33) iz SARAJEVA traži nekog za dopisivanje i razmjenu SLIKA

2 comments:

  1. Anonimno

    9. svibnja 2021. at 9:15

    CAO ANELA:!)

  2. Zoran stojanovic

    16. svibnja 2021. at 18:44

    Saljiv pouzdan iskren pun ljubavi

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up