Interesi:
Puno je aktivnosti u mom životu jer ih nema s kime podijeliti. Druželjubiva sam i više volim da slobodno vrijeme ne provodim sama. Volim se brinuti o sebi, mislim da bi svaka žena trebala izgledati dobro za svog muškarca. Volim plesati. Glazba me uvijek može razveseliti. Također volim raditi jogu i pilates. Također volim provoditi vrijeme na otvorenom, u planinama, daleko od bučnog grada. Jako volim more. Jedan od mojih najvećih snova je živjeti u blizini mora sa svojim voljenim muškarcem kako bismo mogli uživati ​​u njemu onoliko često koliko želimo!

Samoopis:
Ljubazna sam, smirena, ženstvena, draga žena, strastvena i senzualna. Vrlo sam optimistična osoba i uvijek se trudim izbjegavati sukobe. 🙂 Uvijek te mogu nasmijati i svoje loše dane učiniti boljim i ljepšim. Jako sam dobar slušatelj i zaista mogu pomoći u bilo kojoj situaciji ako netko zatreba moju pomoć. Moj će čovjek uvijek osjećati moju ljubav i brigu. Sigurna sam da mogu biti sjajna supruga pristojne osobe. Volim eksperimente. Mogu se zamisliti na različite načine. O da! Nemam komplekse! Pomaže mi u životu, posebno u vezama. Mogu vam pokazati nove horizonte, čak i ako mislite da u potpunosti poznajete sebe i ovaj svijet. Pokazat ću vam još i to nikada nećete zaboraviti!

Angelina traži:
Želim pronaći muškarca koji cijeni i poštuje svog partnera. Mrzim laž i neiskrenost. Ako su dvije osobe zajedno, moraju učiniti sve kako bi usrećili jedni druge, a ne obrnuto. Vjerujem da bi muškarac trebao biti sposoban unijeti romantiku i strast u život svoje žene. Želim pronaći postojanost i stabilnost i mislim da će me razumjeti osoba koja zna što je samoća duše. Želim upoznati pravog muškarca s kojim mogu raditi posebne stvari za nas – putovati oko svijeta, smijati se glupim šalama. :)) I imat ćemo priliku dijeliti teme i stavove koji će biti samo naši. )))

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mitko

    4. svibnja 2021. at 18:19

    Javi se

    334 3065597.. mesancer i telefon
    ..

  2. Mladen

    11. srpnja 2021. at 17:30

    Dobro vece!
    Zovem se Mladen 51g. Ako imate smetnje mojih godina?
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

    Pozdrav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?