Interesi:
Vodim zdrav stil života i vegetarijanac sam. Volim putovanja, prirodu i sport. Najdraži su mi joga i biciklizam. Obožavam more, sunce i samo ugodno vrijeme. I uživam u zanimljivim razgovorima.Moj hobi je kuhanje, kuham najukusnije meso i ribu. Također volim slatkiše i jako ih volim kuhati. :)) Volim i crtati, volim svoje raspoloženje prenijeti na papir. Također volim nutricionizam, pomažem ljudima da razumiju protok informacija. Volim sport. Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Volim svoju obitelj i život. Također volim učiti i vrlo sam vrijedna žena. Ne sjedim mirno, volim putovanja i već sam posjetio mnoga mjesta. Volim putovati po Ukrajini, moje omiljeno mjesto su planine

Samoopis:
Dovoljno sam emotivan, otvoren i dobrodušan, vedar i pravi optimist. Također sam vrlo društvena osoba, puna pozitivne energije. Imam puno poznanika, prijatelja i prijatelja koji uživaju u mom društvu i poštuju me. Dovoljno sam neovisan i volim otvoriti nešto novo u sebi i svijetu oko sebe.

Anita traži:
Kod čovjeka cijenim pamet, inteligenciju i svrhovitost. Volim ljude s dobrim smislom za humor i snalažljivost, taktičnost i odanost. Željela bih da moj budući partner bude šarmantan muškarac pun ljubavi, ali prilično snažan i svedostatan, koji čvrsto zna što želi od svog života. Sanjam da se pored takvog muškarca osjećam kao prava žena. U blizini takvog čovjeka ugodno je razgovarati i šutjeti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?