Interesi:

Plivanje, dizajn krajolika i vrtlarenje, čitanje knjiga, samorazvoj, tenis, kuhanje, uređenje interijera i restauracija starih stvari (namještaj, detalji interijera).Ovdje bih mogla puno napisati o svojim interesima. Ali moj glavni hobi su putovanja. Posjetila sam mnoge zemlje u Europi i Kinu. Želite li mi se pridružiti na sljedećem putovanju?Lijepo je što sada čitate moj profil. Nadam se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive informacije. Vrlo sam otvorena i ambiciozna. Volim djecu i životinje. Volim dobre, ljubazne, aktivne i otvorene ljude, poput mene. Također, druželjubiv sam i otvorenog srca. Teško je govoriti o sebi, ali bit će mi lakše odgovoriti na vaša pitanja!

Samoopis:

Neki ljudi bi mogli reći da sam prilično ozbiljna osoba – zbog svog posla – građansko-pravni sam bilježnik. Ali moram reći da sam i vrlo vesela osoba, koja uživa u životu i trudi se vidjeti sunce u svakom trenutku dana. Ja sam iskren, odan, pun ljubavi i nježan. Volim stvarati praznike, volim vidjeti sreću u očima svojih prijatelja i bliskih ljudi. Samo uz pomoć osmijeha možemo ovaj svijet učiniti boljim. Stoga mi je vrlo važno biti optimističan i vidjeti svijet u njegovim svijetlim bojama!

Anita traži:

Po mom mišljenju, u potrazi za partnerom ne smiju postojati granice – dob, izgled ili društveni status. Ako se zaljubim, zaljubim se prije svega u osobu. Za mene je stvarno bitno vidjeti pored sebe pouzdanog, ozbiljnog, optimističnog, dobrog i voljenog muškarca. Voljela bih da ima dobar smisao za humor, da ima interese i želju da živi ovaj život što je moguće sretnije! Hoćemo li to učiniti zajedno?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?