Interesi
Direktor sam “Kuće ljepote”, psiholog, , trener, theta-healing praktičar. Imam mnogo hobija, ali moja glavna zabava je povezana s bliskim ljudima (ako se to može nazvati hobijem, naravno). Volim biti sa svojim prijateljima. Uglavnom, volim jednostavne stvari u životu. Ne treba mi ništa posebno da bih sebe nazvao sretnom osobom, jer sam već sretna žena! Ali da bih upotpunio ovu sreću, potreban mi je pravi muškarac. Hoćeš li upotpuniti sliku mog idealnog svijeta?

Samoopis
Jako mi je važno da se razvijam. Ja sam vrlo svestrana osoba! Stoga uvijek pronađem nešto novo i zanimljivo za sebe. Zanimaju me psihologija i seksologija. Također volim podučavati ljude i pomagati im. Ja sam vrlo velikodušna i iskrena osoba koja ne laže i ne vara. Ja sam odan i izravan. Ne volim gubiti vrijeme i igrati igrice, iskreno mogu reći da to jednostavno nije za mene. Ja sam pun ljubavi, brige i ljubaznosti. Volio bih upoznati i osobu koja ima dobro srce.

Tražim
Tražim zrelog i mudrog čovjeka koji će biti spreman podijeliti sve uspone i padove života sa mnom. Za mene je jako važno imati muškarca koji razumije odgovornost vođe obitelji. Vjerna sam pa očekujem da i moj muškarac bude vjeran meni. Voljela bih da je vrijedan, da vodi zdrav način života i da voli djecu. Želim da moj muškarac obiteljske interese stavi na prvo mjesto.

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:38

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

  2. Mustan

    2. rujna 2022. at 11:54

    Zove men ljubavi moi

  3. Davor Taranjac

    30. studenoga 2023. at 12:47

    Zdravo,
    moje ime je Davor Taranjac, 1980 sam god.
    Na FB sam, i
    volio bi da se bolje upoznamo.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?