Interesi:
Jutro mi počinje trčanjem i meditacijom, a volim i plesati dok kuham doručak. Ponekad to radim u pidžami, ponekad bez, s ručnikom na glavi. Imam puno energije. Volim čitati knjige i pohađati tečajeve za žene. I uživam proučavati psihologiju muškaraca i žena te veze.Volim sportske aktivnosti. Uživam čitati knjige o psihologiji i slušati glazbu. Volim putovati. Posjetio sam Egipat i proputovao mnoge ukrajinske gradove. Sanjam vidjeti Pariz. Obožavam kuhati. Volim prirodu i životinje.

Samoopis:
Dugo sam bila usamljena jer sam se u prošlosti bavila manekenstvom i raspored mi nije dopuštao da osnujem obitelj, ali došao je trenutak kada sam osjetila da sve što želim je voljeti i biti voljena. Vrlo sam vesela i ležerna, lako se otvaram prema ljudima, mogu reći da sam vrlo povjerljiva. Dobila sam medicinsko obrazovanje i počela se baviti kozmetologijom i to mi se jako sviđa, sviđa mi se moj odmjereni život. A sada sam ovdje da pronađem svoju ljubav.

Anja traži:
Voljela bih da moj muškarac bude ozbiljan jer u meni ima toliko ljubavi da ako se zaljubim voljet ću te do kraja naših dana, jesi li spremna na ovo? Vjerujem da osobu možete upoznati jednom i za cijeli život. Samo trebam dobrog i brižnog muškarca pored sebe, sve sitnice mi nisu važne. Samo želim voljeti i biti voljena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    6. siječnja 2024. at 10:27

    Ja BiH da se upoznamo Anja

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?