Interesi
Ja sam mlada dama sa strašću za životom i raznim interesima koji me drže angažiranom i uzbuđenom. Jedna od mojih najvećih ljubavi je ples. Kad glazba počne, ne mogu odoljeti porivu da se pomaknem i krenem. Postoji nešto čarobno u glazbi i ritmu što se može povezati s najdubljim dijelovima moje duše. Svaka pjesma i melodija za mene kao priča, životna priča! Kuhanje je još jedan oblik umjetnosti koji obožavam. Istraživanje novih recepata i eksperimentiranje s okusima otkriva moj unutarnji gurman. Od spravljanja slatkih deserata do slanih jela od kojih moji okusni pupoljci zaplešu, uvijek sam spremna navući pregaču i isprobati nešto novo. Radost dijeljenja domaćeg obroka s prijateljima i obitelji za mene je uistinu posebna.

Licni opis
Zdravo! Ja sam Anastasia ili skraćeno moje ime je Anja! Pun sam mladenačke poletnosti i želje za životom. Otvoren sam za nova iskustva, željan učenja i spreman stvoriti trajna sjećanja s nekim tko dijeli moje interese i vrijednosti. Smatrat ćete me velikim sanjarom, istraživačem i pomalo romantičarom. Uživam u jednostavnim zadovoljstvima poput šetnje parkom, ugodnih filmskih večeri i kasnonoćnih razgovora. Ali imam i avanturističku stranu, žudim za putovanjima i avanturama, bilo da se radi o istraživanju novih gradova ili planinarenju u prirodi. Za čim žudiš?

Tražim
Da budem iskrena, privlači me čovjek koji ima toplo i suosjećajno srce. Ljubaznost i empatija su osobine koje jako cijenim. Želim biti s nekim tko ne samo da se dobro ponaša prema meni, već i zrači pozitivnošću i poštovanjem prema svima s kojima se susretne. Važan mi je osjećaj za avanturu i spontanost. Sviđa mi se ideja da zajedno istražujemo svijet, putujemo na nova mjesta i stvaramo nezaboravne uspomene. Želim partnera koji dijeli moj entuzijazam za isprobavanje novih stvari i prihvaćanje različitih kultura. Što se tiče osobnosti, privlači me netko tko je samouvjeren, ali skroman. Čovjek koji je siguran u sebe, ali ne dopušta aroganciji da stane na put. Trebao bi biti otvorenog uma, voljan učiti i rasti sa mnom i uvijek nastojati biti bolja verzija sebe. Valjda je to dovoljno za ovu dugu listu želja i ako ste se prepoznali u mom opisu, javite mi se!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?