Interesi:
Jako volim čitati, kao i slušati glazbu. I kuhanje je moja strast. Ponekad jednostavno uživam u provođenju vremena sa samim sobom, šetnji ili opuštanju u toplicama. Vodim zdrav način života i bavim se sportom.

Sam opis:
Brižna sam i pozitivna, nježna i romantična. Iskrena sam, pouzdana i iskrena u ljubavi i odnosu! Isto očekujem i od partnera. Usredotočujem se samo na pozitivnu stranu života. Volim sanjati i ostvariti svoje snove. Imam dobar smisao za humor i zračim pozitivnom energijom. Moj će čovjek biti jako sretan pored mene! Volim život i uživam otkrivati ​​nešto novo u njemu. Sanjam da upoznam osobu koja će mi se pridružiti na ovom putovanju.

Anka traži:
Želim upoznati partnera za cijeli život. Tražim društvenog, snažnog i ozbiljnog muškarca. Nadam se da će moj čovjek imati dobar smisao za humor jer se volim smijati. Želim da mi bude prijatelj, ljubavnik i životni partner. Učinit ću sve da ga usrećim. Spremna sam mu dati sve sebe, svoju ljubav i svoj život. Ako vam je dosadilo biti sam i želite ljubav i sreću u svom životu – pišite mi ovdje … Tko zna možda sam ja vaša sudbina, a vi ste moj!

UKOLIKO ŽELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. fikii

    8. rujna 2021. at 7:43

    Cao jesi li za poznanstvo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?