interesi:
Aktivna sam osoba i volim raditi puno stvari. Imam mnogo interesa, a jedno od njih je pjevanje. Jako volim glazbu. Uživam to slušati i sada je moj hobi postao dio mog posla, budući da radim u karaoke klubu kao voditeljica. Ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe i pjevanja. Također uživam u plesu. Također sam veliki zaljubljenik u umjetnost. Volim s vremena na vrijeme otići u razne galerije pogledati tamošnja remek-djela i pokušati razumjeti situaciju slikara u trenutku kada je slikao tu sliku.

Samoopis:
Ja sam dosta aktivna osoba. Samomotiviran sam i svrsishodan. Nikada ne odustajem kada nešto krene po zlu, uvijek si postavljam ciljeve i činim sve kako bih ih ostvario. Uvijek nastojim prevladati sve poteškoće s kojima se mogu suočiti u životu. Također sam ljubazna osoba. Jako volim djecu. Također sam žena orijentirana na obitelj. Najvažnija mi je obitelj. Sve obiteljske vrijednosti koje osoba može imati za mene su značajne. Poštujem i našu tradiciju. Ljubav, poštovanje, briga i razumijevanje najvažnije su stvari među svim obiteljskim vrijednostima. Mislim da se jaka ljubavna topla obitelj može stvoriti samo kada postoji ljubav, poštovanje i razumijevanje. Nadam se da ću jednom stvoriti takvu obitelj punu ljubavi s muškarcem koji ga voli.

Anka traži:
Tražim poštenog, jednostavnog čovjeka koji je viši od mene sa atletskim tijelom. Želim mu da bude obiteljski orijentiran muškarac koji će me poštovati kao ženu i prihvatiti moje vrijednosti i tradicije koje slijedim. Samo trebam muškarca pored sebe koji me može razumjeti, podržati u svakoj situaciji i voljeti. Želim voljeti i biti voljen. Želim upoznati čovjeka s kojim bih mogla stvoriti dobru obitelj. Također, želim da moj muškarac voli djecu i da bude spreman imati svoju. Želim upoznati osobu s kojom mogu provesti ostatak života u romantičnoj, ljubavnoj, prijateljskoj i dobroj atmosferi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:51

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

  2. Davor Taranjac

    30. studenoga 2023. at 12:59

    Cao, javi se ,na FB sam,1980 god.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?